To je to što me zanima!

Voditelje Britanci neće optužiti za smrt medicinske sestre

Istražitelji su zaključili kako nema dokaza koji bi poduprli optužnicu za ubojstvo na mah. Voditelji su, podsjetimo, prevarili medicinsku sestru i ona se nakon toga ubila
Vidi originalni članak

Dvoje australskih voditelja koji su nazvali bolnicu u kojoj je bila Kate Middleton i lažno se predstavili neće biti optuženi za smrt medicinske sestre, objavili su u petak britanski tužitelji. 

Istražitelji su zaključili kako nema dokaza koji bi poduprli optužnicu za ubojstvo na mah, javlja BBC.

Voditelji Mel Greig i Michael Christian su, podsjetimo, nazvali bolnicu kralj Edward VII. u prosincu prošle godine te su se predstavili kao Elizabeta II. i princ Charles.

Medicinska sestra Jacintha Saldanha im je povjerovala i spojila ih dalje te je njezina kolegica voditeljima dala povjerljive podatke o zdravstvenom stanju trudne Kate Middleton. Jacintha Saldanha se dva dana nakon toga ubila.    

Idi na 24sata

Komentari 21

  • grobnikteam 03.02.2013.

    Nemaju ih za šta optuživat, jedini prekršaj koji su napravili je: lažno predstavljanje, te obljavljivanje snimke bez dopuštenja, što nije nimalo slično ubojstvu, to čak nije ni ubojstvo iz nehaja, jer je med. sestra počinila SAMOUBOJSTVO iz glupih razloga.

  • WOMANIZER 02.02.2013.

    pa nisu oni krivi šta se ona odlučila ubiti!

  • životjelijep 02.02.2013.

    Trebali bi vjerovati da je Lady Di slučajno poginula?Oni imaju moć koju ne možemo ni zamisliti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare