To je to što me zanima!

Vodnjan: Kukaste križeve vandali crtali po kućama

Na petnaestak kuća u Vodnjanu u četvrtak ujutro osvanuli su crni kukasti križevi. Uništeno je i nekoliko auta. Gradonačelnik je zatražio istragu
Vidi originalni članak

Na petnaestak kuća u Vodnjanu u četvrtak ujutro osvanuli su crni kukasti križevi.
- Mi smo u šoku. Prozori, vrata, fasade, sve nam je uništeno kukastim križevima. Bojim se za sebe i svoju obitelj. Ovo nije prvi puta da se takvo što događa, ali je ovo prevršilo sve mjere. Bilo je i ranije prijetnji da mi muslimani Romi nemamo što tražiti u Vodnjanu. Uništeno je i nekoliko automobila, izgrebani su ali i prekriveni kukastim križevima. Ovo je strašno - ogorčena je Emira Havić (33) iz Vodnjana. Vodnjanski gradonačelnik Klaudio Vitasović ogorčen je postupkom vandala.
- Osuđujem takav čin i tražim da istraga pokaže krivca jer je Vodnjan simbol tolerancije - kazao je Vitasović.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • TOMO OMIS 18.12.2009.

    sanja4 ko ti kaže da ja nisan oženjen i iman dite, a uostalom sta ti radiš tu kad meni govoriš da mi treba seksa ako ga imaš što radiš ovdje umjesto da vodiš ljubav ja to imam svaki dan ovo mi je samo da napunim baterije.

  • sanja4 17.12.2009.

    tomo iz omiša je li ti imaš pametnijeg posla ( jer predpostavljam da si mlad po načinu razmišljanja) nego razmišljat o jugoslaviji o jugonostalgičarima, o golom otoku. ...i ostalim pizdarijama. uhvati se cura seksa alkohola i malo se zabavi!

  • sanja4 17.12.2009.

    potpisujem ljubičasta 20

Komentiraj...
Vidi sve komentare