To je to što me zanima!

Provokacija: Šešelj je zapalio hrvatsku zastavu u Beogradu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Upućujem poruku hrvatskoj ustaškoj državi, kazao je krvnik Šešelj pred okupljenim pristašama i novinarima ispred Palače pravde u Beogradu i zapalio hrvatski barjak
Vidi originalni članak

Vojislav Šešelj zapalio je hrvatsku zastavu ispred Palače pravde u Beogradu, javlja portal B92 .

- Upućujem poruku hrvatskoj ustaškoj državi - kazao je pred okupljenim pristašama i novinarima.

Predsjednik Srpske radikalne stranke, ovim je činom, kaže, odgovorio hrvatskim državnicima koji ga, tvrdi, već mjesec dana napadaju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatsku zastavu zapalio je ispred zgrade suda u kojem treba biti nastavljeno suđenje zamjeniku predsjednika SRS-a Nemanji Šaroviću zbog paljenja zastava NATO-a, EU-a, Kosova i SAD-a 2012. godine. Šešelj je kazao da će svjedočiti kako je on naredio paljenje zastava.

Glasnogovornica Višeg javnog tužiteljstva u Beogradu Tatjana Sekulić najavila je da je zbog paljenja hrvatske zastave protiv Vojislava Šešelja pokrenut kazneni postupak.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, Haaški sud je ratnog zločinca pustio iz zatvora prošlog studenog zbog navodnog narušenog zdravlja.

Glavni haaški tužitelj Serge Brammertz tražio je od žalbenog vijeća da poništi odluku o puštanju Šešelja na privremenu slobodu što je sada i prihvaćeno, no Šešelj je kazao da se neće dobrovoljno vratiti u Haag.

Idi na 24sata

Komentari 1088

  • cicipu 02.04.2015.

    Tik-tak Tik-tak. Rak ima Vojku. Skoro da povjerujem u Boga, izgleda da ipak ima pravde i da ce ta rakijaska kreatura ubrzo otploviti u svoja zejtin-sljiva-rakijasnica utopisticka Vojislav-Vojka neba. Mozda ce tamo, za pocetak u kakvom Limbu nesuvislo kao i uvijek pokusati tumaciti kako je i gdje dobio nadimak zenskastog znacenja : Vojka. Veli Ludwig - i ostane ziv - da je sav napaceni srpski narod etiketiran radi ovakvih "zatucanih", bolesnih umova. Mozda je u pravu ali samo i iskljucivo ako ustvrdimo da "normalnih" mozda tamo i ima. Jer lopov je tko krade i tko vrecu drzi. A tesko da je itko u vasceloj sljivokraciji ikada protestirao nasuprot zlocinima od Vukovara pa do Srebrenice... ukratko. A mozda Ludwig misli da je Ludwig Bavarski pa smatra sebe samog mentorom i autoritetom za trubljenja o suzivotima? Ludwig, daleko posizes, kusas izjednaciti zrtvu i krvnika, ne ide to tako. I Vojka bi nas zajedno. I ti izgleda... jer zajedno smo jaci? Ili ti je zao sto nas, kako kazes "dok nas lagano zguza j... " prosijava tuga sto to radi netko treci a ne Vojka? Tik-tak...Tik-tak...

  • StjepanValjak 02.04.2015.

    Zapalio je i mnoge evropske a ne samo Hrvatsku,ali kažu krivično će odgovarati.Da mi je samo znati koliko je ljudi krivično kažnjeno za paljenje srpske zastave kod nas?

  • Hrvat domoljub 02.04.2015.

    Nije mu neka fora palit zastavu Hrvatske u Srbiji, ako hoće da bude u centru pažnje nek dođe u Hrvatsku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare