To je to što me zanima!

Vojnici darivali krv: 'Mi smo tu uvijek kada je potrebno...'

U suradnji sa Zavodima za transfuzijsku medicinu organizirana je ova posebna akcija dobrovoljnog darivanja krvi u vojarnama u Zagrebu, Vinkovcima, Kninu, Petrinji i u Splitu
Vidi originalni članak

Brojni pripadnici Hrvatske vojske u vojarnama diljem Hrvatske sudjelovali su u petak u humanitarnoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi kako bi u ovim izvanrednim prilikama zbog pandemije koronavirusa i na ovaj način pružili pomoć potrebitima, objavio je MORH. 
U suradnji sa Zavodima za transfuzijsku medicinu organizirana je ova posebna akcija dobrovoljnog darivanja krvi u vojarnama u Zagrebu, Vinkovcima, Kninu, Petrinji i u Splitu.

- Hrvatska vojska uvijek pomaže narodu i na raspolaganju je uvijek kad je to potrebno. Hrvatska vojska uvijek pomaže narodu i na raspolaganju je uvijek kad je to potrebno. Osobito nam je drago da baš sada, u doba krize s koronavirusom organiziramo posebnu akciju dobrovoljnog darivanja krvi da pomognemo kad je najteže - kažu. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • riđovkaa 18.04.2020.

    Čuj...2 Dana slobodno i kobasice i vino , isplati se...

  • škver 17.04.2020.

    Blago vama.! Zdravi,hrabri ,sposobni...

  • urnebes 17.04.2020.

    više bi zajednici pridonio da ste u privredi i nešto korisno radite, nego što dangubite po poligonima i trenirate kako nekomu život oduzet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare