To je to što me zanima!

Šok u Njemačkoj: Brat i sestra se vole, a imaju i četvero djece

Patrick (34) zbog incesta je 'odležao' tri godine u zatvoru. Njegovi odvjetnici traže odštetu. Susan i Patrick odrasli su odvojeno, a pobliže su se upoznali kao odrasli
Vidi originalni članak

Patrick Stuebing (34) i Susan Karolewski (27) iz Leipziga godinama su zaljubljeni. Njih dvoje su brat i sestra, a imaju i četvero djece. Patrick je zbog njihove zabranjene ljubavi odležao i tri godine u zatvoru. Incest je u Njemačkoj kažnjiv, a Patrickovi odvjetnici predali su žalbu Međunarodnom sudu za ljudska prava te sada traže odštetu od 36.500 eura. 

Dio njemačke javnosti zgrozila je priča o incestuoznom paru, a većina znanstvenika se slaže kako su djeca rođena u takvoj vezi podložna raznim nasljednim bolestima. Dvoje djece ovog para ima teškoća u razvoju, a i sama Susan pati od ozbiljnog poremećaja osobnosti, piše Bild

Patrick je posvojen kao dijete i živio je u Potsdamu, te do svoje 23. godine nije upoznao majku i ostatak biološke obitelji. Tada je upoznao i svoju sestru Susan. Njih dvoje su se navodno intimno zbližili nakon što im je umrla majka. Zajedno su od 2001. godine. Patrick se 2004. dobrovoljno podvrgnuo vazektomiji.

Idi na 24sata

Komentari 130

  • Ewere 31.05.2011.

    Amaterka Oni su pravi brat i sestra smao sto su bili odvojeni i malo kasnije se upoznali.Tu ne pise ali ona je isto bila u vezi sa likom od 60godina i sa njime ima isto djecu. Djeca nisu kod njih,mozda najmladje a ostala u domu i zaostala tj.bolesna.

  • amaterkica 30.05.2011.

    halo, kakve bolesna djeca zbog roditelja. on je posvojen! znaci nema krvne srodnosti. ali da je morbidno, to jest..ali nisu djeca bolesna zbog njegovog prasenja jedno drugoga, nego je to ispalo tako.

  • šaumšnita 29.05.2011.

    Meni je žao djece, ta djeva trebaju živjeti s tim cijeli život da su im otac i majka brat i sestra, ako uopće prežive neki određeni životni vijek jer takva djeca su obično mentalno ograničena, boležljiva itd. STRAŠNO I BOLESNO!

Komentiraj...
Vidi sve komentare