To je to što me zanima!

Volonteri Malog zmaja i Svjetla života podijelili uskrsne pakete

Završile su uskrsne akcije humanitarnih udruga Mali zmaj i Svjetlo života. Mali zmaj je zahvaljujući brojnim donatorima prikupio i u petak podijelio pakete za 40 obitelji
Vidi originalni članak

Završile su uskrsne akcije humanitarnih udruga Mali zmaj i Svjetlo života. Mali zmaj je zahvaljujući brojnim donatorima prikupio i u petak podijelio pakete za 40 zagrebačkih obitelji. 

- Hvala svima koji su nam pomogli uljepšati Uskrs za 40 potrebitih obitelji i razveseliti one koji sebi i svojoj djeci ne mogu priuštiti sve blagdanske radosti. Svaka obitelj je dobila paket u kojem su brašno, šećer, ulje, čokolada za kuhanje te ostali sastojci za kolače. U ovoj akciji smo skupljali baš takve proizvode kako bi se ovog Uskrsa slastice našle i na blagdanskim stolovima socijalno ugroženih - kažu u udruzi Mali zmaj. Osim toga, njihove mame korisnice su odlučile skuhati nešto beskućnicima koji dolaze na podjele mlijeka. 

- Jedna mama je napravila puno grah salate, jedna krumpir salatu, a jedna je s djecom radila pisanice za beskućnike - kažu u Malom zmaju. 

Svjetlo života podijelili hranu za osam obitelji

Udruga Svjetlo života za Uskrs je prikupila veće količine hrane i higijenskih potrepština koje su podijelili osam najugroženijih obitelji u kojima živi 25 djece. 

- Akcija "Uskrs u srcima" je trajala od 16.03. do 25.3., a prikupili smo brašna, ulja, šećera, mlijeka, razne prehrambene proizvode te higijenske potrepštine. Hvala svim našim donatorima koji su se uključili u akciju i pomogli u skladu sa svojim mogućnostima. Potrebe su velike pa svaka, i najmanja pomoć dobro je došla - rekli su u udruzi Svjetlo života. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Sanja50 02.04.2013.

    da nema udruga nitko ne bi ni pitao za siromašne.samo šta je premalo takvih akcija,da ih ima svaki dan teško bi svi dobili pomoć.svake pohvale za pomagače.jedino se država ne pokazuje u takvim akcijama,a trebala bi više voditi brigu o siromašnim kojih će savaki dan biti sve više.

  • fijuman 01.04.2013.

    sretan uskrs nama, njima i svim ljudima dobre volje koji pomognu potrebitima i beskućnicima kada ne oni koji su zato nadležni.

  • Anga50 31.03.2013.

    ova ideja da se pokloni ono sta ljudima treba je vrlo lijepa!!! SRETAN VAM USKRS!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare