To je to što me zanima!

Vozač (18) Hondom sletio s ceste, udario u stablo i umro

Prometna nesreća je bila u petak oko pet sati na županijskoj cesti ŽC 6007, između Bokanjca i Briševa. Promet je zbog policijskog očevida bio zatvoren do 7.30 sati
Vidi originalni članak

Mladić (18) je vozio Hondu iz smjera Zadra prema Ražancu. Iz zasad neutvrđenih razloga izgubio je nadzor nad automobilom, sletio van kolnika i udario u stablo. Vozač je na mjestu poginuo. Prometna nesreća je bila u petak oko pet sati na županijskoj cesti ŽC 6007, između Bokanjca i Briševa. Promet je zbog očevida bio zatvoren do 7.30 sati, piše Dalmatinski portal. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • mican 26.08.2018.

    Jedno od moje djece ima 18 godina. Kao prvo, uopće ne mogu zamisliti da bi moje dijete bilo vani u 5 u jutro. Kao drugo, ne mogu zamisliti da svojem djetetu koje je tek napunilo 18 i tek položilo vozaki dozvolim da samo upravlja vozilom (ili motorom ??? Honda može biti i motokultivator, toliko o novinarstvu) bez mojeg nadzora. Ova zla kreću od roditelja - koje su vrijednosti usadili djeci, koliko si međusobno vjeruju, kako su ih odgojili i što su im priuštili.

  • domoljub029 25.08.2018.

    Prije 2,3 dana bio je sav sretan jer je položio ispit

  • Prva Proleterska 25.08.2018.

    Na ovoj nesreći , možete educirati mlade kako se ne smiju ponašti u prometu . Napravite članak : kada je napravio vozaćki, gdje ga je napravio , pitajte instruktora kakav je bio u shvaćanju vožnje , ko mu je kupio auto , zašto baš lagana Honda , jel pio i vozio pijan , da li je vozio i društvo u provode itd. pa da netko neući kako se ne smije raditi i ponašati u prometu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare