To je to što me zanima!

Vozač (50) preminuo od teških ozljeda: Prikliještio ga traktor

U selu Vrhovina nedaleko Slavonskog Broda traktor bez kabine strovalio se u dubinu od oko dva metra i pri tome je prikliještio nesretnog traktoristu M.B. (50)
Vidi originalni članak

U selu Vrhovina, nedaleko Slavonskog Broda, u subotu oko 17 sati u prevrtanju traktora poginuo je M. B. (50) iz tog sela. 

Nesretni traktorista išao je šumskim putem prema Lovačkoj kući s namjerom da tamo pokosi travu. Na traktoru je imao priključenu rotacionu kosilicu, došavši do blagog zavoja u lijevo, prije izvora pitke vode, najvjerojatnije je lijevim kotačima prišao previše rubu ceste iznad potoka. 

Tlo je bilo mokro i nakvašeno od kiše koja je padala u noći petak na subotu i skoro cijelo subotnje dopodne pa je trebalo samo malo nepažnje da dođe do nesreće. 

Traktor bez kabine strovalio se u dubinu od oko dva metra i pri tome je prikliještio nesretnog traktoristu koji je od teških ozljeda preminuo.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 25.05.2015.

    Da je rub ceste uređen, da je bila pokošena trava uz rub, vidio bi gdje je rub pa se ovo ne bi dogodilo. Opet nečiji nemar. A i kositi travu netom nakon kiše?

  • marica-maca 24.05.2015.

    Sućut obitelji.

  • žuti mravi 24.05.2015.

    Ne znam da li ste primjetili ali svi smrtno stradali nisu imali kabine na traktorima. Ja bi definitivno zabranio uporabu i registraciju takvih traktora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare