To je to što me zanima!

Vozač (66) autom naletio na dijete (9), lakše je ozlijeđeno

Prednjom stranom vozila udario je dijete te ga odbacio na poklopac osobnog automobila Renault požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 39-godišnjak
Vidi originalni članak

U srijedu poslijepodne u Požegi u Ulici Arslanovci 66-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“ njemačkih registarskih oznaka dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza nije propustio 9-godišnje dijete koje je prelazilo cestu. 

Prednjom stranom vozila udario je dijete te ga odbacio na poklopac osobnog automobila Renault požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 39-godišnjak, a koji je bio zaustavljen ispred pješačkog prijelaza. 

U prometnoj nesreći 9-godišnje dijete je lakše ozlijeđeno dok protiv 66-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • tmendas 26.03.2015.

    Milky way, a gdje si ti pročitao da se radi o policajcu!?! Djetetu brz oporavak bez trajnih psihofizičkih posljedica. A vozača dobrano kazniti i na ponovni liječnički pregled i poznavanje prometnih propisa.

  • Milky way 26.03.2015.

    Koliko promila alk . ima policajac I dali se sproveo ocevid u skladu sa zakonom. Mog susjeda , takodjer 9 godisnjaka , takodjer je nazalost sa smrtnim ishodom pregazio policajac (pred nekih 20 god.) Policajc nije dobio nikakve kazne , nit sankcije , mada je bilo evidentno da je bio pod utjecajem alkohola.

  • svejedobro 26.03.2015.

    Gdje je ovaj položio vozački? Djetetu želim brz oporavak..

Komentiraj...
Vidi sve komentare