To je to što me zanima!

Vozač autobusa skrivio sudar u tunelu: Ozlijeđene dvije žene

Vozač se iz iz pretjecajnog traka u tunelu vraćao u sporiju traku i udario je u dva automobila. U sudaru su ozlijeđene dvije žene, a doznaje se kako se radi o lakšim ozljedama
Vidi originalni članak

Očevidom je utvrđeno da je 58-godišnji vozač nizozemskog autobusa skrivio prometnu nesreću. On se iz pretjecajnog traka u tunelu Sveti Rok, oko dva kilometra od ulaska u tunelsku cijev u smjeru Zagreba, neoprezno vraćao u sporiji kolnički trak. Pri tom je najprije udario u zagrebačko vozilo marke Caddy, a potom i u automobil njemačke registracije. 

Policija je utvrdila kako je vozač (58) nizozemskog autobusa skrivio prometnu nesreću u tunelu Sveti Rok. On se iz pretjecajnog traka u tunelu, oko dva kilometra od ulaska u tunelsku cijev u smjeru Zagreba, neoprezno vraćao u sporiji kolnički trak. Prvo je udario u VW Caddy zagrebačkih registracija, a potom i u automobil njemačke registracije.

Dvije žene iz tih vozila ozlijeđene su u u sudaru i primljene u gospićku bolnicu. I vozačica automobila zagrebačke registracije (44) i putnica u njemačkom vozilu mađarske nacionalnosti (59) prošle su s lakšim ozljedama.

STVORILE SE KOLONE Teška nesreća u Svetom Roku: Dvoje ljudi završilo je u bolnici

Putnici iz autobusa, njih 50-ak, vraćali su se s odmora u Hrvatskoj. Djelatnici Hrvatskih autocesta primili su ih u svojem postrojenju na Sv. Roku te ih smjestili u kantinu i podijelili im hladna pića. Dio njih sjedio je ispred kantine, u hladovini zgrade, čekajući kraj očevida kako bi nastavili put kući jer je autobus u voznom stanju. 

Nizozemski turisti raspitivali su se za zdravlje dvije žene koje su sudjelovale u nesreći u osobnim vozilima. Rekli su nam da se nisu jako prepali, jer udar nije bio silovit.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • 03.07.2019.

    Autobuse nikad nitko ne zaustavlja niti kontrolira, a voze ljude. Zato kamione maltretiraju gdje god stignu. Trebalo bi im strogo zabraniti prelazak na lijevu stranu kolnika. Ionako ne smije voziti više od 120, a u tunelu je max 100. Što ima preticati kreten s takvom grdosijom i 50 putnika???? E, da je sad vlast pa da ga oplete po džepu.... ali.... nije

  • Jurica55 02.07.2019.

    Kako je to autobus uspio oštetiti prednju lijevu stranu. Je li moguće da su ga osobni automobili odbacili u zid tunela?

  • bez_padobrana 02.07.2019.

    Jedna mi stvar nema smisla...ako je se bus iz preticajnog traka vraćao u vozni trak, i pri tome udario u vozilo u voznom traku, tad bi na autobusu trebala bit oštećena desna strana, a ne lijeva...po oštećenjima bi prije bilo da je vozač autobusa krenuo neoprezno pretjecati, ili da je se auto neoprezno vraćalo u vozni trak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare