To je to što me zanima!

Našice: Otac je vozio pijan, curica (9) poginula u nesreći

Policija je očevidom utvrdila da je otac bio pod utjecajem alkohola te da je vozio prebrzo, zbog čega je u oštrom zavoju, na praznoj cesti, izgubio kontrolu
Vidi originalni članak

Devetogodišnja djevojčica Mateja Č. iz Đurđenovca poginula je u prometnoj nesreći u nedjelju ujutro. Automobil Alfa Romeo kojim je upravljao njen otac sletio je s ceste u 5.20 sati ujutro na cesti između Beljevine i Đurđenovca kraj Našica. Otac, majka i djevojčica, putovali su kući iz svadbe.

Policija je očevidom utvrdila da je otac bio pod utjecajem alkohola te da je vozio prebrzo, zbog čega je u oštrom zavoju, na praznoj cesti, izgubio kontrolu nad vozilom, sletio u jarak te se isprevrtao. Tom prilikom malena je Matea preminula od ozljeda, dok je njen otac (30) zadobio teške ozljede, a majka (29)  lakše. 

Idi na 24sata

Komentari 128

  • glodjos 29.04.2013.

    Nažalost ni otac ni mala nisu bili vezani.Strašno je koliko ljudi vozi nevezanu djecu u autu a trenutak je dovoljan da se nađeš u ovakvoj situaciji.Strašno.

  • 29.04.2013.

    Prokleti alkohol!!!!! A što je policija radila u 5.20 ujutro da ga isključi iz prometa i spriječi tragediju? Svi znaju da su subotom svadbe i da su noć na nedjelju pijani za volanom. Zašto se ne pojačaju kontrole, dovoljno je ispred tih sala i hotela staviti dvojicu-trojicu sa Dragerima koji će fizički spriječiti pijane ljude poput ovog da si ubije obitelj, uzeti im ključeve i naručiti taksi. Ili se nema za platiti tu važnu smjenu, ali se ima za osiguranje rizičnih utakmica?

  • anitica1982 29.04.2013.

    u mom slucaju otac djece vozi ih sprijeda 5 i 7 godina mi imaju djeca,,nit su svezani nit ista koliko god ja govorila i objesnjavala niko me ne ferma zasto policija kad to vidi ne poduzme nesto a vidi sta je tragicno i jos ljeti kad se otvore prozori i dica glavu izbace van sve do jednom dok se nesto nedaj boze ne desi ni danasnji zakoni vise ko sto su nekad bili a ja sam tu sitna riba koja po svemu pricam u zrak nazalost :( i onda se pitamo zasto je toliko stradanja pa nek se obrati pozornost na to ko vozi i sta vozi te koga se vozi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare