To je to što me zanima!

Vozač kamiona bori se za život: Izletio s A3 kod Novske nakon što je u njega udario automobil

Vozač automobila u subotu je oko 2 sata krenuo pretjecati kamion na autocesti A3. No udario je u kamion koji je zbog zanošenja izletio s ceste i prevrnuo se. Vozač kamiona nije bio vezan te je ispao iz kabine
Vidi originalni članak

Vozač (53) kamiona iz BiH zadobio je noćas teške ozljede, opasne po život, u teškoj prometnoj nesreći na autocesti A3 kod Novske.

Kako je izvijestila sisačka policija, do nesreće je došlo kad je mladić (24) iz Austrije oko 2 sata ujutro krenuo pretjecati kamion s prikolicom austrijskih registracija. Automobil nije držao na potrebnoj udaljenosti te je udario u zadnji bočni dio kamiona.

Od siline udarca došlo je do zanošenja kamiona i prikolice, slijetanja na zelenu površinu i prevrtanja kamiona. Pritom je i vozač zbog nekorištenja pojasa ispao iz kamiona.

Zbog zadobivenih ozljeda 53-godišnji vozač je prevezen u Opću bolnicu Nova Gradiška gdje su mu utvrdili teške tjelesne ozljede opasne za život, nakon čega je zbog daljnjeg liječenja prevezen u KBC Zagreb.

Zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 24-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Goranović 09.10.2021.

    Cesto sam na toj ruti. Ti "Austrijanci" su najgori vozaci. Nema kod njih pravila, postovanja zakona, svijetlosnih signala. To su kamikaze i ubojice. Vjerojatno svi imaju kupljene vozacke dozvole. Pdu na baustelu, kupe bijesne automobile i divljaju po Bosni i Hrvatskoj. Nitko ih ne provjerava pri tom divljanju.

  • pitanje je sad 09.10.2021.

    ajme nadam se da je dobro taj covjek 🤧

  • Ketyy_1 09.10.2021.

    Strasno, nadam se da ce covijek biti dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare