To je to što me zanima!

Pijani divljak: Vozač kamiona je imao 1,44 promila alkohola

Vozač kamiona (48) imao je 1,44 promila alkohola. Po magli i na skliskoj cesti zabio se prvo u Peugeot, a potom naletio na Audi. Vozaču (64) nije bilo spasa
Vidi originalni članak

Božidar je vozio u kamionu krumpir. Znam samo da je bila užasna magla. Javio se nakon nesreće, jako je potresen. Ne znam detalje, uspjela je jučer izustiti Verona P. iz Belice pored Čakovca. Njezinog sina Božidara P. (48) policija je uhitila jer je u četvrtak oko 18 sati na dionici autoceste A3 Jankomir - Sveta Nedelja ušao u pogrešan smjer i izazvao stravičnu nesreću. 

Vjerojatno je pogriješio na čvoru Bobovica, ušao u vozni trak za Breganu, ali krenuo je na suprotnu stranu, prema Zagrebu. Kraj Novaka je udario u prednji dio Peugeota 207. Nasreću, vozač N. Š. (43) samo je lakše ozlijeđen. I nakon udarca nastavio je voziti u zabranjenom smjeru. Samo 500 metara od Peugeota naletio je svom silinom na Audi A6 Avant. U njemu je bio Ilija R. (64), državljanin BiH koji je živio u Austriji. Kamion težak nekoliko tona konačno se zaustavio na metalnoj zaštitnoj ogradi. Od jakog udarca Audi je nastavio kliziti cestom. Tako smrskan još je odbačen na prikolicu drugoga kamiona, zagrebačkih registracija. Zbog teških ozljeda vozač Audija odmah je preminuo. Njegov automobil je smrskan.

- Užas. Potreseni smo. Na benzinskoj postaji koja je na toj dionici susreli smo vozača koji nam je rekao da je trubio i upozoravao vozača u kamionu. Ovaj kao da ga uopće nije doživio, nastavio je voziti i pokosio Audi - rekao nam je očevidac. Božidar je tako divljački vozio s 1,44 promila alkohola.

- Inače nije pio, nije sklon alkoholu - nastavlja Božidarova majka, što potvrđuje i njegova sestra. Najteže im je jer su na sličan način izgubile oca i supruga prije 15 godina.

- Opet proživljavam isto. Živimo od poljoprivrede, a Božidarov otac poginuo je vozeći krumpir u Zagreb. Užasno nam je - nastavlja Božidarova majka. Njezin je sin također lakše ozlijeđen u ovoj stravičnoj nesreći.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • croatoan 19.11.2011.

    UBOJSTVO -ništa drugo nego to

  • pjaser 232 19.11.2011.

    odgovorno tvrdim da ovaj vozač kamiona nije profesionalac već amater sa položenom "C" kategorijom, najvjerovatnije negdje u Požarevcu za vrijeme služenja vojnog roka u JNA. zašto čim je u pitanju kamion svi odmah vjeruju da se radi o profesionalcu, pa iz teksta se vidi da je poljoprivrednik koji se bavi uzgojem krumpira

  • zoran_zg 19.11.2011.

    Lik treba dodatno obrazovanje, a ne prodavat krumpir i pit)

Komentiraj...
Vidi sve komentare