Obavijesti

News

Komentari 111

Pijani divljak: Vozač kamiona je imao 1,44 promila alkohola

Pijani divljak: Vozač kamiona je imao 1,44 promila alkohola
11

Vozač kamiona (48) imao je 1,44 promila alkohola. Po magli i na skliskoj cesti zabio se prvo u Peugeot, a potom naletio na Audi. Vozaču (64) nije bilo spasa

VIDEO

Božidar je vozio u kamionu krumpir. Znam samo da je bila užasna magla. Javio se nakon nesreće, jako je potresen. Ne znam detalje, uspjela je jučer izustiti Verona P. iz Belice pored Čakovca. Njezinog sina Božidara P. (48) policija je uhitila jer je u četvrtak oko 18 sati na dionici autoceste A3 Jankomir - Sveta Nedelja ušao u pogrešan smjer i izazvao stravičnu nesreću. 

Vjerojatno je pogriješio na čvoru Bobovica, ušao u vozni trak za Breganu, ali krenuo je na suprotnu stranu, prema Zagrebu. Kraj Novaka je udario u prednji dio Peugeota 207. Nasreću, vozač N. Š. (43) samo je lakše ozlijeđen. I nakon udarca nastavio je voziti u zabranjenom smjeru. Samo 500 metara od Peugeota naletio je svom silinom na Audi A6 Avant. U njemu je bio Ilija R. (64), državljanin BiH koji je živio u Austriji. Kamion težak nekoliko tona konačno se zaustavio na metalnoj zaštitnoj ogradi. Od jakog udarca Audi je nastavio kliziti cestom. Tako smrskan još je odbačen na prikolicu drugoga kamiona, zagrebačkih registracija. Zbog teških ozljeda vozač Audija odmah je preminuo. Njegov automobil je smrskan.

- Užas. Potreseni smo. Na benzinskoj postaji koja je na toj dionici susreli smo vozača koji nam je rekao da je trubio i upozoravao vozača u kamionu. Ovaj kao da ga uopće nije doživio, nastavio je voziti i pokosio Audi - rekao nam je očevidac. Božidar je tako divljački vozio s 1,44 promila alkohola.

- Inače nije pio, nije sklon alkoholu - nastavlja Božidarova majka, što potvrđuje i njegova sestra. Najteže im je jer su na sličan način izgubile oca i supruga prije 15 godina.

- Opet proživljavam isto. Živimo od poljoprivrede, a Božidarov otac poginuo je vozeći krumpir u Zagreb. Užasno nam je - nastavlja Božidarova majka. Njezin je sin također lakše ozlijeđen u ovoj stravičnoj nesreći.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 111
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...