To je to što me zanima!

Vozač koji je usmrtio curicu je vozio tehnički neispravan Polo

Policija je utvrdila da auto je auto imao istrošene gume različitih profila i marki te će obaviti tehnički pregled auta. Vozio je prebrzo i naletio na djevojčice u Podbrestu
Vidi originalni članak

Policija je u petak izvijestila da vozač (25) koji je u četvrtak usmrtio djevojčicu u Podbrestu kod Preloga nije prilagodio brzinu jer je uz cestu bio parkiran auto i nije na vrijeme mogao stati. Kako bi izbjegao sudar, auto je u zanošenju dijelom prešao na traku za vozila iz suprotnog smjera i prednjim krajem udario u djevojčice koje su pretrčavale cestu.

Policija je utvrdila da auto je auto imao istrošene gume različitih profila i marki te su ga prevezli u dvorište PU međimurske gdje će obaviti tehnički pregled. 

Vozač VW Pola iz Ludbrega na curice je naletio u četvrtak oko 15.15 sati. Jedna je preminula na licu mjesta, a drugu su prevezli u bolnicu u Čakovec gdje su joj utvrdili lakše ozljede koje bi mogle prerasti u teške. 

– Cesta je vrlo prometna i vozači znaju stisnuti gas – kažu mještani. Vozač je na curice naletio u glavnoj seoskoj ulici, nedaleko od raskrižja. Curice su bile dobre prijateljice, svaki dan su se igrale zajedno. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • čova3333 08.10.2011.

    Obožavam hrvatske zakone. Curice su pretrčavale cestu - u prekršaju su koliko god to bešćutno zvučalo. Vozilo je bilo parkirano uz cestu (na cesti) i lik ga je zaobilazio - u prekršaju je i on. Čovjek naiđe na takvu situaciju i sve to nije bitno - nije se prilagodio uvjetima na cesti. KRIV!!!!! Ovaj ima nesreću da je još i tehnički neispravan. On će odgovarati za sve, a ostali ništa. Onaj lik koji je parkirao sa strane je pregazio te curice, iako ni one nisu čiste, isto kao i onaj koji je vozio. Po hrvatskom zakonu dobit će možda kaznu za nepropisno zaustavljanje. Najvjerovatnije niti to. Sad neka lik parkira Pola na rotor u Zagrebu da ga netko popravi.

  • WilmaLenaršič 07.10.2011.

    Za sve nas stanovnike Podbresta je ovo strašna tragedija,svi smo pogođeni i tužni zbog mladog života koji se ugasio. Suosjećam sa roditeljima,također sa mladićem koji će ovaj svoj križ nositi do kraja života.Ne opravdavam ga ,a ni onoga tko je parkirao auto nepravilno, tako da je onemogućio pogled na cestu koja je i ovako prilićno zavojita,uska i nepregledna,bez trotoara i nema mjesta za parkiranje auta na cesti ni na tren jer je vrlo prometna,regionalna cesta! Iskrena sućut obitelji.Brzi oporavak preživjeloj djevojćici. Ne ponovilo se.

  • MihaelIvancan 07.10.2011.

    Istina na tehnickom se prelazi sa 200 Kn ali vatafak kupi gume majmune -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare