To je to što me zanima!

Vozač motocikla poginuo je u sudaru s teretnjakom

Na cesti Duga Resa - Lišnica u subotu ujutro oko 10.15 sati sudarili su se teretnjak i motocikl. Vozač motocikla je na mjestu poginuo
Vidi originalni članak

Na cesti Duga Resa - Lišnica u subotu ujutro oko 10.15 sati sudarili su se teretnjak i motocikl. Vozač motocikla B.J. (51) iz Zagreba je na mjestu poginuo. Najvjerojatnije je prevelikom brzinom ušao u zavoj, izgubio je nadzor nad motorom i udario u kamion koji je dolazio iz suprotnog smjera. Teretnjak je pokušao izbjeći motociklista te je skrenuo, no nije pomoglo. Vozač kamiona nije bio pijan. Od siline udara motocikl je uništen do neprepoznatljivosti, a po kolniku su se rasuli dijelovi motocikla. promet je do kraja očevida bio zatvoren. Tijelo motociklista će poslati na obdukciju da utvrde kako je preminuo.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • yamahafzr 29.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • user_25579 29.05.2010.

    na osnovu slike se da zakljuciti da je motorista prebrzo usao u krivinu, zbog cega je ispao iz svoje trake i udario u kamion koji je pokusao da ga izbjegne.. zao mi je momka, ali je sreca da umjesto kamiona nije bilo neko manje auto sa npr djecom unutra... trebalo bi postroziti kazne i uvesti dodatne mjere za motoriste je mislim da nam je svima vise dosta ovakvih slucajeva kao i svakodnevnog izivljavanja po cestama.

  • nema me 29.05.2010.

    Eto opet novog DONATORA sa friskim organima.,dolazi ljeto biti ce toga i vise vikendom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare