To je to što me zanima!

Vozač motocikla poginuo u sudaru s autom u N. Zagrebu

Zagrebačka policija javlja da se još nepoznati motorist sudario s automobilom kod raskrižja Sarajevske i Kamenarke u Novom Zagrebu. Očevid nesreće je u tijeku...
Vidi originalni članak

Vozač motocikla poginuo je u subotu oko 7.30 sati u prometnoj nesreći u Novom Zagrebu. Kako javlja zagrebačka policija, on se kod raskrižja Sarajevske i Kamenarke zabio u automobil. Više pojedinosti o nesreći bit će poznato nakon očevida. 

Idi na 24sata

Komentari 244

  • MarkoŽivković 11.06.2012.

    Kakvi ste Vi KUKUMARI kad osuđujete motocikliste, a nikad se niste vozili na dva kotaca, možda niste ni biciklu vozili ! nikad vam niko nije oduzeo prednost i nikad vas niko nije bacija!!! Kolega pocivaj u miru Božijem...

  • Gsm-Maki 10.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • AnaNuhic 10.06.2012.

    Ne mora odmah znaciti da je motorista kriv,svi zure i malo brze voze od dopustenog,no cinjenica je da to nosi teske posljedice sa sobom.Saucesce obitelji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare