To je to što me zanima!

Vozač nije vidio muškarca (82), vukao ga kamionom 20 metara

Vozač (51) je oko 14 sati skretao iz Poljičke ulice u Bušićevu te nije uočio starca, 82-godišnjaka koji je prelazio cestu na pješačkom prijelazu, pokazalo se očevidom
Vidi originalni članak

Vozač kamiona koji je u ponedjeljak pregazio muškarca na pješačkom prijelazu i potom vozio još 20-ak metara s nesretnim čovjekom ispod teretnjaka, sasvim sigurno će biti prijavljen nakon obrade cijelog slučaja, neslužbeno doznajemo u splitskoj policiji.

Vozač (51) je oko 14 sati skretao iz Poljičke ulice u Bušićevu te nije uočio starca, 82-godišnjaka koji je prelazio cestu na pješačkom prijelazu, pokazalo se očevidom. Za upravljačem velikog kamiona nije niti osjetio da je starac "zapeo" u podvozju pa je nastavio voziti dok prolaznici nisu potrčali ispred njega i zaustavili ga. Pješaka su morali vaditi vatrogasci iz JVP Split, odmah je odveden u splitsku bolnicu gdje je zadržan na kirurškom šoku. Zasad nije životno ugrožen, no zadobio je teške ozljede – prijelom dva rebra, zdjelice, nosne kosti, uz dosta opekotina i udaraca – pa će oporavak potrajati.


 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • oriovčič 06.09.2018.

    Kako će vozaču biti kad bude imao toliko godina a još bude morao voziti jer do tada će se zakon promjenit

  • Papatest 05.09.2018.

    Mirovinski fond će mu u znak zahvalnosti platiti advokata

  • kažemja 04.09.2018.

    Ti likovi s kamionima misle da mogu raditi što hoće. Sve na silu .Ako se dokaže da je kriv maksimalno ga kaznit. Najlakše je reći ...nisam ga vidio . Ako ne vidiš dobro onda stavi naočale ili nemoj voziti takvu grdosiju. Jadnom starcu želim uspješan oporavak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare