Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Vozač nije vidio muškarca (82), vukao ga kamionom 20 metara

Vozač (51) je oko 14 sati skretao iz Poljičke ulice u Bušićevu te nije uočio starca, 82-godišnjaka koji je prelazio cestu na pješačkom prijelazu, pokazalo se očevidom

Foto: Mario Matana/24sata
9 komentara

Vozač kamiona koji je u ponedjeljak pregazio muškarca na pješačkom prijelazu i potom vozio još 20-ak metara s nesretnim čovjekom ispod teretnjaka, sasvim sigurno će biti prijavljen nakon obrade cijelog slučaja, neslužbeno doznajemo u splitskoj policiji.

Vozač (51) je oko 14 sati skretao iz Poljičke ulice u Bušićevu te nije uočio starca, 82-godišnjaka koji je prelazio cestu na pješačkom prijelazu, pokazalo se očevidom. Za upravljačem velikog kamiona nije niti osjetio da je starac "zapeo" u podvozju pa je nastavio voziti dok prolaznici nisu potrčali ispred njega i zaustavili ga. Pješaka su morali vaditi vatrogasci iz JVP Split, odmah je odveden u splitsku bolnicu gdje je zadržan na kirurškom šoku. Zasad nije životno ugrožen, no zadobio je teške ozljede – prijelom dva rebra, zdjelice, nosne kosti, uz dosta opekotina i udaraca – pa će oporavak potrajati.


 

Možda vas zanima i ovo:
Message