To je to što me zanima!

Vozač pobjegao nakon što je porušio pola benzinske

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
BMW je sletio s ceste i udario u betonski otok. Na benzinskoj je udario u metalni stup, srušio dvije crpke i završio na krovu. Vozač (23) je odšetao...
Vidi originalni članak

Nakon divljanja po benzinskoj postaji u Čeglju kod Jastrebarskog, vozač se BMW-om prevrnuo na krov. Potpuno smrskani automobil fotografirao je i naš čitatelj u noći na nedjelju.
- Na benzinskoj su bili policajci i vatrogasci. Nisam vidio vozača automobila koji je bio potpuno uništen - kaže očevidac.
Vozač K.K. (23) vozio se Čegljem. Zbog velike brzine izgubio je nadzor nad BMW-om. Udario je u betonski otok kraj ceste i uletio na benzinsku pumpu. Automobilom je zatim naletio na metalni stup koji drži krovište. No, ni stup ga nije zaustavio već je autom prušio i dvije crpke na postaji, kažu očevici. Od siline naleta 23-godišnjak se BMW-om prevrnuo na krov. Ispuzao je iz smrskanog vozila i pobjegao pred policijom i vatrogascima. U nedjelju ujutro, savijest mu nije dala mira, pa se sam prijavio policiji. Vatrogasci su osigurali benzinsku postaju kako ne bi došlo do zapaljenja. Ozlijeđenih u nesreći nije bilo.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • kiki_bmw 07.01.2009.

    hvala vam na ovak lijepim komentarima

  • susjed 04.01.2009.

    DANAS SAM DOBIO SVOG NOVOGA BMW I MALO ČU SE VOZITI S NJIM......JER JA ,JA SAM GUZONJIN SIN !

  • teuta 04.01.2009.

    pa kako je ime nasem deliji, zakaj to niste napisali

Komentiraj...
Vidi sve komentare