To je to što me zanima!

Vozač poginuo: Sletio s ceste i zabio se u stup javne rasvjete

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vozač automobila marke Renault Laguna u subotu je iz još neutvrđenih razloga sletio s ceste u zagrebačkoj Slavonskoj aveniji, zabio se u rasvjetni stup i poginuo
Vidi originalni članak

Vladimir P. (41) u subotu je oko 4.30 sati vozio Renault Lagunu Slavonskom avenijom u Zagrebu prema istoku. U blizini benzinske postaje Tifon iz još neutvrđenog razloga naglo je skrenuo ulijevo, udario u rubni kamen, izletio s ceste na travu, a potom udario u rasvjetni stup.

U nesreći je automobil potpuno smrskan, a vozač je preminuo na mjestu događaja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 112

  • julicko 17.07.2015.

    To ti herc, skupa sa ovim provokatorom glincom, sad sam tek skužio na kojem ste nivou, mislim, oprostite radi toga, morao sam se savjetovati kod stručnih osoba (a što bih isto i vama predložio), znaći ono, imaš motor i letiš po zraku i boli te briga za druge. Onda kad bi tako i ovi svi avioni po zraku kako tko hoće, baš bi bilo super. Jednostavno mi nije bilo jasno (dok nisam malo bolje razmislio) da postoje ljudi bez mozga!

  • Kljusek 12.07.2015.

    stupovi javne rasvjete su preblizu jedan drugome, treba to prorijediti i zamotati svaki zračnim jastucima, zadnje bi bilo udaljiti ih od ceste barem 50 metara.

  • 11.07.2015.

    zaspao...

Komentiraj...
Vidi sve komentare