To je to što me zanima!

Vozač Radio Taksija u Zagrebu gurao je s ceste Taxi Cammeo

Tehnički direktor Cammea kazao je kako je putnica bila šokirana, a cijeli su slučaj prijavili policiji. Vozač RadioTaksija je pokušao izgurati Cammeo s ceste
Vidi originalni članak

Vozač Taxi Cammea (31) u nedjelju je oko 21 sat vozio putnicu Ulicom Ribnjak u Zagrebu prema Sljemenu. U traci kraj njega bio je vozač Radio Taksija (32). Odjednom je ničim izazvan prešao u traku kojom je vozio konkurent i okrznuo ga retrovizorom. Nakon sudara nije stao, nego je otišao s mjesta nesreće. Iz Taxi Cammea smatraju da je njihova vozača drugi taksist namjerno izgurao s ceste. Već sljedeći dan vozači dviju konkurentskih tvrtki ponovno su se sudarili kraj Plodina u zagrebačkom Laništu. Prema izjavama očevidaca, ovaj put je bio kriv Cammeov taksist koji je neoprezno izlazio iz parkirališta. U nesrećama nitko nije ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • jingsaw 06.07.2011.

    ovi matori taxy-isti su prave konjine odaju ko paunovi sa starim kantama od auta i obuceni ko strasila a pogledajte vozace camea i njihova vozila . gospoda cisto mi je drago kad takav normalan covijek dodje po mene a ne ona matora smrdljiva lopovcina sto slusa cajke i kao moj taxy ja super - ma mars

  • alf007 05.07.2011.

    HALOOO !!!! Razno razni tipovi komentara a nitko ne gleda texst . Članak o sudaru a vi o cijenama . Dabogda vam te pare zapele u grlu. Samo bi se vozili jeftino a nitko se ne pita zašto je ovaj momak skrivio nesreću ---zbog gazde robovlasnika koji ga tjera da vozi 12-13 sati 6 dana u tjednu. Mogle su i vaše jeftine riti bit u tom taksiju. I da bez veze ne napadate stare taxsiste ja sam bio vozač Cammea .

  • mtkmati 05.07.2011.

    ovi taxisti previše se cijene oni se čude i ljubomorni su zašto se ljudi voze taxi cammeon koji je jeftnijiji a ne njima koji su skuplji...da stvarno čudno, možda da dignu još malo cijene!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare