To je to što me zanima!

Vozač ZET-ova autobusa opet telefonirao u vožnji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U ZET-u nisu komentirali slučaj. Naš čitatelj iz Zagreba tvrdi da se to vrlo često događa te da je dosad više vozača rabilo mobitel u vožnji.
Vidi originalni članak

Tim autobusom idem svaki dan u školu i barem pet puta sam vidio vozače kako razgovaraju na mobitel tijekom vožnje, rekao je naš čitatelj I. K., koji je video i fotografiju snimio u utorak oko 13 sati u autobusu linije 221, koji vozi s Glavnog kolodvora prema naselju Travno u Zagrebu.
- Nisam im ništa prigovorio jer mislim da to nema smisla, no smatram da to može biti vrlo opasno - kaže I. K. iz Zagreba.
Glasnogovrnik ZET-a Tomislav Jurić usprkos poslanom upitu u srijedu nije mogao kometirati ovaj slučaj niti reći hoće li vozač biti kažnjen.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sinke 31.01.2008.

    Bravo za čitatelja koji je ovo snimio.Nadam se da će odgovorni ovo procesuirati,vozača nečasno otpustiti pa nek se snalazi do penzije telefonirajući i skupljajući boce po kontenjerima.

  • tricetri 31.01.2008.

    Daj ostavite Zetovce na miru. Zar nemate pametnijeg posla? Baš me zanima da li je kreator clipa uredno platio kartu ili pak ima besplatni pokaz ili se šverca. Snimajte bahate divljake po tramvajima i autobusima. Pogledajte samo na što nam liče novi tramvaji. Već su svi išarani i izgrafitirani, a nemaju niti godinu dana.

  • todoric 30.01.2008.

    koja pičketina je ovo snimila. ja neznam zasto ovo ide neko snimat i slat, covjek moze dobit samo otkoaz i moze mu sjebat pola zivota. ja ga ne osudjujem nimalo, vozi rutu koju je odvozio valjda tisucu puta i moze je zavezanih ociju odvest.

Komentiraj...
Vidi sve komentare