To je to što me zanima!

Sud odlučio: Vozač ide na 30 dana u istražni zatvor u Sisku

U jutarnjim satima u petak vozač kamiona je velikom brzinom skrenuo na odmorište pri čemu su smrtno stradale dvije djevojčice od 14 godina, a teško su ozlijeđene dvije žene
Vidi originalni članak

Vozač kamiona koji je u petak sudjelovao u prometnoj nesreći na odmorištu na autocesti A3 doveden je na ispitivanje u subotu u popodnevnim satima u Županijsko državno odvjetništvo u Sisku. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako javlja RTL, u odvjetništvu bi se trebao zadržati oko pola sata, a nakon toga ide na Županijski sud koji će odlučiti hoće li vozaču odrediti pritvor ili ne. Vozaču prijeti i do 15 godina zatvora, a Županijsko odvjetništvo za njega je zatražilo pritvor. 

Oko 19 sati je Županijski sud u Sisku potvrdio zahtjev Županijskog odvjetništva i odredio vozaču 30 dana istražnog zatvora. Otpravljen je u sisački zatvor gdje će biti 30 dana. 

DETALJI STRAVE KOD NOVSKE Vozio prebrzo, 'kosio' sve pred sobom, a zaustavio se na livadi

Podsjetimo, u jutarnjim satima u petak vozač je velikom brzinom skrenuo na odmorište pri čemu su smrtno stradale dvije djevojčice od 14 godina, a teško su ozlijeđene dvije žene. 

Idi na 24sata

Komentari 180

  • 12.06.2019.

    Suprug mi je vozač nešto više od 20 godina. Također ima zbog posla problema s kičmom i glavoboljama. Posljednjih godinu dana doktorica ga šalje po pretragama i to na jedvite jade. Na pretrage čeka po par mjeseci i naravno nema pravo na bolovanje jer ona bez nalaza ne želi ništa poduzimati. Između pretraga šalje ga raditi ( svi znamo kako se kod privatnika radi) uglavnom da lakše prebrodi to čekanje prepisala mu Ibuprofen 600 i Normabel 5 mg. Naravno Normabel smije samo kad ne vozi a to je eventualno 1-2 nedjelje u mjesecu...... I onda se svi pitamo kako se moglo desit takvo zlo. Iskrena sučut obiteljima djevojčica, njihovu djecu nemože ništa više vratit al smatram da je i ovim zlom završio i život ovog vozača .

  • centarfor 10.06.2019.

    Jedno pitanje našem sudstvu. Zašto je potrebna obdukcija tih nesretnih djevojčica? Tako da roditelji mogu što duže patiti. Jadnog li sudstva. Ili možda ima neko opravdanje za takav nehumani postupak prema tragediji ove obitelji .

  • user_432191 10.06.2019.

    Sramota smo od države eto to je to....

Komentiraj...
Vidi sve komentare