To je to što me zanima!

Vozači oprez: Magla i skliska cesta, kolona je kod Orehovice

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u dijelu Dalmacije. Kolnici su mokri i skliski na cestama u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Hrvatskom primorju i Gorskom kotaru. Kolona kod Orehovice duga je dva kilometra
Vidi originalni članak

Zbog prometne nesreće na A7 na 25+000 km između čvorova Škurinje i Orehovica u smjeru Zagreba, vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h u koloni dugoj oko dva kilometra.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u dijelu Dalmacije. Kolnici su mokri i skliski na cestama u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Hrvatskom primorju i Gorskom kotaru.

Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama.

Hrvatski autoklub (HAK) upozorava vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te drže sigurnosni razmak između vozila.

Na dionicama gdje se zbog radova vozi uz privremenu regulaciju, pozivaju se vozači na strpljenje i dodatan oprez.

U većini krajeva u utorak će biti umjereno i pretežno oblačno, mjestimice uz malo kiše, uglavnom u gorskim i središnjim predjelima te na sjevernom Jadranu. U Dalmaciji većinom sunčano, osobito prijepodne.

Vjetar će okrenuti na slab do umjeren sjeveroistočni i sjeverni, u Slavoniji i sjeverozapadni, a na Jadranu će zapuhati sjeverozapadnjak i bura. Prema kraju dana podno Velebita puhat će jaka bura.

Najviša dnevna temperatura uglavnom između 8 i 13, na Jadranu 13 i 18 °C, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare