Obavijesti

News

Komentari 0

Vozači oprez: Magla i skliska cesta, kolona je kod Orehovice

Vozači oprez: Magla i skliska cesta, kolona je kod Orehovice
1

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u dijelu Dalmacije. Kolnici su mokri i skliski na cestama u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Hrvatskom primorju i Gorskom kotaru. Kolona kod Orehovice duga je dva kilometra

VIDEO

Zbog prometne nesreće na A7 na 25+000 km između čvorova Škurinje i Orehovica u smjeru Zagreba, vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h u koloni dugoj oko dva kilometra.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u dijelu Dalmacije. Kolnici su mokri i skliski na cestama u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Hrvatskom primorju i Gorskom kotaru.

Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama.

Hrvatski autoklub (HAK) upozorava vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te drže sigurnosni razmak između vozila.

Na dionicama gdje se zbog radova vozi uz privremenu regulaciju, pozivaju se vozači na strpljenje i dodatan oprez.

U većini krajeva u utorak će biti umjereno i pretežno oblačno, mjestimice uz malo kiše, uglavnom u gorskim i središnjim predjelima te na sjevernom Jadranu. U Dalmaciji većinom sunčano, osobito prijepodne.

Vjetar će okrenuti na slab do umjeren sjeveroistočni i sjeverni, u Slavoniji i sjeverozapadni, a na Jadranu će zapuhati sjeverozapadnjak i bura. Prema kraju dana podno Velebita puhat će jaka bura.

Najviša dnevna temperatura uglavnom između 8 i 13, na Jadranu 13 i 18 °C, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...
DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost
IZ MINUTE U MINUTU

DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori