To je to što me zanima!

Vozačica (23) krenula unatrag i pregazila svoju vršnjakinju

Njezinoj suputnici je pozlilo te je vozačica (23) stala kako bi 23-godišnjakinja izašla van. Putnica se sagnula iza automobila, a vozačica je krenula unatrag
Vidi originalni članak

Policija je kazneno prijavila 23-godišnjakinju iz Novske koja je u ponedjeljak skrivila prometnu nesreću u kojoj je ozlijeđena njezina suputnica. Novljanka je upravljala automobilom kutinskih registracijskih oznaka i kada je njenoj 23-godišnjoj suputnici pozlilo zaustavila se u Vinogradskoj ulici u Novskoj. Putnica je izašla van te se sagnula iza stražnje strane vozila, a vozačica je krenula unazad i stražnjim kotačima automobila pregazila svoju vršnjakinju.

Vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena je u novogradišku Opću bolnicu gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozljede koje, srećom, nisu opasne za život.

Alkotestiranjem vozačice je utvrđeno da je pod utjecajem alkohola od 0,63 promila.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • judgement 05.04.2013.

    valjda u komentiranju.

  • Putschi 04.04.2013.

    Alkohol u krvi , krv na cesti !

  • MarinaTot 03.04.2013.

    Ili joj je frendica maznula dečka pa joj je ovo bio super izgovor da ju zgazi.. :D Mda, šalim se.. Ali nikako da nauče, alkohol i volan ne idu zajedno. Curi želim brz oporavak i neka nauče iz ovog primjera, jer su imale sreću što obje nisu završile u nekom jarku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare