To je to što me zanima!

Vozačica (47) koja je ubila curicu bila je na lijekovima

Suzana Čukušić (47), koja je u kolovozu na zebri pokraj Slavonskog Broda pregazila malu Paulinu Štimac (9), u vrijeme nesreće bila pod lijekovima
Vidi originalni članak

Suzana Čukušić (47), koja je u kolovozu na zebri u Gromačniku pokraj Slavonskog Broda pregazila Paulinu Štimac (9), u vrijeme nesreće bila je pod utjecajem lijekova pod kojima nije smjela voziti. U policiji kažu da je vožnja pod utjecajem lijekova na kojima je naznačeno da se tijekom njihove uporabe ne smije upravljati vozilom tretira poput vožnje pod utjecajem alkohola ili droga. Vozačka Suzani još nije oduzeta, a u policiji tvrde da dozvolu ne mogu oduzeti do pravomoćnosti presude.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • suedehead 08.11.2007.

    Nju neće sad u pritvor,nju će osudit i zatvorit kasnije,za razliku od Žužića koji će otići nekažnjeno kao i onaj mladić iz ugledne obitelji koji je u Makarskoj ubio dvije maturantice. I nikom ništa. Što se tiče vozačke,kako ih nije sram... I kako nju nije sram što je nije sama predala za vijeke vjekova. Oprostite,al to je kao vraćanje serijskog ubojice sa robije u normalno okruženje.Samo je pitanje vremena kad će ponovit svoj zločin!

  • nedohvatljiv 08.11.2007.

    \"..Vozačka Suzani još nije oduzeta, a u policiji tvrde da dozvolu ne mogu oduzeti do pravomoćnosti presude\".. GROZNO.. naježim se na ovu izjavu. Što se sve treba napraviti da bi se potencijalne ubojice maknulo s cesta i drugih mjesta? Je li ženska ubila? Pod utjecajem lijekova? Je li to ustanovljeno? Pa zar joj se ne može izreći PRIVREMENA mjera zabrane upravljanja motorinim vozilom... DO PRAVOMOĆNOSTI PRESUDE????? Treba li ubiti još nekoga? Hvala Bogu da ne živmim pokraj Slavonskog Broda i da moja djeca ne prolaze putevima kuda VRLA vozačica vozi.. ali ona se može i u Zagreb odvesti. STOGA, GOSPODO, KOJI MOŽETE DJELOVATI PO TOM PITANJU, ODUZMITE JOJ VOZAČKU DOZVOLU ČIM PRIJE JER TA POTENCIJALNA (i dokazana) UBOJICA MOŽE UBITI I VAŠE DIJETE!!!!

  • kokyca 07.11.2007.

    PA MOGLI SU I NJU STAVITI MALO U PRITVOR KO I ŽUŽIĆA.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare