To je to što me zanima!

Vozačica (53) u podne napuhala 3,77 promila. Zamalo se zabila i u policijsku očevidnu ekipu...

Vozačica, koja je u subotu zaustavljena u Potočnoj ulici u Novoj Gradiški, zamalo se zabila u policijsku očevidnu ekipu prometne nesreće koja se dogodila sat ranije na raskrižju kojemu je ona prilazila...
Vidi originalni članak

Policajci Policijske postaje Nova Gradiška, prilikom redovitog nadzora prometa, u subotu u 12.10 sati, u Potočnoj ulici zaustavili su automobil kojim je upravljala 53-godišnjakinja. Odmah su primijetili da s vozačicom nešto nije u redu i ponudili su joj alkotest što je ona i prihvatila. Nemalo su se iznenadili kada su na uređaju očitali vrijednost od 3,77 promila alkohola u krvi.

Pijanu vozačicu odmah su isključili iz prometa i zadržali u prostorijama policije do otriježnjenja. Prethodno su je pregledali liječnici konstatiravši da je sposobna za zadržavanje i daljnji postupak u policiji. Policajci protiv 53-godišnjakinje podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj Gradiški.

Naknadno saznajemo da se ta vozačica, koja je u subotu zaustavljena u Potočnoj ulici u Novoj Gradiški, zamalo i zabila u policijsku očevidnu ekipu prometne nesreće koja se dogodila sat ranije na raskrižju kojemu je ona prilazila.

SUDAR U RASKRIŽJU Nova Gradiška: U sudaru dva Opela jedan završio na boku

Idi na 24sata

Komentari 88

  • psihofizikalac 19.07.2021.

    što je vama ljudi pa žena se samo dezinfikcirala

  • tiborko 19.07.2021.

    ta je gora i od mladena grdoviča !!!!

  • Theone... 19.07.2021.

    Bez zaj*b, da idem pit od ujutro i da se trudim, prije bi osto trudan nego tolko napuho, strasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare