To je to što me zanima!

Vozačica Peugeotom udarila policijsko vozilo

Kako nije bilo tragova kočenja, vozačica vjerojatno nije ni vidjela policijsko vozilo koje se zaustavilo pred zebrom da bi propustilo pješake
Vidi originalni članak

Policajac u službenoj Škodi Octaviji je stao pred zebrom kako bi propustio pješake. Na njega je naletjela starija gospođa u žutom Peugeotu 107. Mislim da ga nije ni vidjela jer nema tragova kočenja, ispričao je čitatelj Dario Jurinić (40). On se našao na uglu Zvonimirove i Šulekove ulice u Zagrebu u subotu oko 16 sati i snimio sudar. Nitko se nije ozlijedio, a oba vozača su stajala pored razbijenih vozila za vrijeme očevida.
- Čudi me da policija nije odmah maknula automobile iz prometne trake. Ovako je promet bio blokiran za vrijeme cijelog očevida - kaže Jurinić. U zagrebačkoj policiji su nam objasnili da se očevid mora obaviti na mjestu događaja uvijek kad je u pitanju policijsko vozilo. Rekli su nam i da je šteta na vozilima oko 4000 kuna.
- Već smo pisali peticije da se postave semafori. Ovo je vrlo opasno križanje na kojem svako malo netko nastrada, a u blizini je osnovna i srednja škola te Savez slijepih - kaže čitatelj Jurinić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare