To je to što me zanima!

Vozačica upala automobilom u more, izvukli su je kroz prozor

Mario Blažević (30) i Nikola Janović (27) iz Sumartina na otoku Braču nisu dvojili ni sekunde. Skočili su u hladno more i kroz prozor izvukli ženu koja je bila u šoku
Vidi originalni članak

Tina J. je u ponedjeljak oko 14 sati vozila Chevrolet unatrag kako bi oslobodila prolaz drugom automobilu. Dok je vozila usporedno rubom obale, auto je prešao rub, pa je sletio bočno u more duboko metar i pol.

Nasreću, na rivi je bilo puno ljudi. Mario Blažević (30) i Nikola Janović (27) iz Sumartina na Braču nisu dvojili ni sekunde. Prozor na automobilu je bio otvoren, pa se Chevrolet napunino vodom jako brzo. Mladići su skočili u hladno more i izvukli je kroz prozor. Žena je bila u šoku i dezorijentirana. Nabavili su joj suhu odjeću i utoplili je. 

Stigla je i vučna služba iz Supetra i izvukla auto iz mora. Spasitelji su Tinu potom odvezli kući u obližnja Selca. Kratko je rekla kako će biti zahvalna mladićima do kraja života.

Idi na 24sata

Komentari 152

  • JosipŠimunović 04.03.2013.

    Bravo dečki, a vama poštovani čitatelji pročitajte ovaj članak, mogao bi vam biti koristan. Hvala svima sretna i ugodna vožnja u svim uvjetima! http://fit-forever.hr/saobracajna-nezgoda-automobil-u-vodi

  • picuskin 03.03.2013.

    Kad je pala u more onda se je tek probudila

  • Crna_1 03.03.2013.

    Proslo ljeto je na oci prijatelja mi zena sletila u more ... krenula je kao da ce na trajekt al je osla malo mimo .. u Tkonu - Pašman!!! Ima svega i svacega. Malo mallo pa netko zavrsi u moru ... ne znam kolko pratite ili vidite takve slucajeve al ja znam za njih 7 u posljednje 2 god. Ne samo sto sam procitala u novinama nego cula od svojih doli s mora ....Svaka cast spasiteljima sto su odmah reagirali .. Sjecam se da je tako nesto slicno bilo i prosle zime te su isto ljudi odma skakali u ledeno more kako bi spasili covjeka !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare