To je to što me zanima!

Vozeći unatrag V. Brešan prešao ženi preko noge

Hrvatski redatelj izlazio je unatrag s parkinga, a da nije provjerio ima li koga iza njega. Kotačem je prešao preko noge Jelene P. Priznao je krivnju
Vidi originalni članak

Jelena P. (52) hodala je nogostupom u zagrebačkoj Vlaškoj ulici. Redatelj Vinko Brešan preko nogostupa je izlazio unatrag iz haustora obližnje zgrade. Pogledao je iza, ali pješakinju nije vidio. Prednjim lijevim kotačem Škode Octavije prešao joj je preko noge. Odmah je stigla Hitna pomoć, koja je ozlijeđenu Jelenu prevezla u Kliniku za traumatologiju. Tamo su joj liječnici stavili longetu.
- Izlazio sam iz dvorišta zgrade i pogledao sam mogu li izaći. Žao mi je što je žena ozlijeđena. Ne spavam jer mi je užasno. Kriv sam i morat ću na sud. Gospođu sam poslije nesreće i posjetio - kaže.

MEHUNKA NA ZEBRI UDARILA PJEŠAKINJU
Poduzetnica Snježana Mehun u prosincu prošle godine svojim se žutim Hummerom vraćala kući zagrebačkom Petrovom ulicom. Na zebri je retrovizorom udarila pješakinju. Odmah je pozvala Hitnu pomoć, a u bolničkoj sobi nekoliko ju je puta posjetila.
Pješakinja je imala nekoliko lomova, a Snježana poslije te nesreće, kako je tada rekla, nije mogla ni oka sklopiti.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • drug Tito_1 09.07.2008.

    Policija postupi po naređenju.

  • memory 09.07.2008.

    Pa koji nepismeni moroni pišu članke za ove novine. NIJE BIO PIJAN??? Gospodo pod hitno zaposlite lektora jer ste takva sprdačina.

  • Samo_Ja_08 09.07.2008.

    CCC, teško ju ozljedio, pa kaj joj je prek glave prešo a ne prek stopala. Praktički je sama kriva, pa vidi da se auto sparkirava, tuka jedna

Komentiraj...
Vidi sve komentare