To je to što me zanima!

Vozili su 150 km/h pa zdrobili Jaguar te su izašli neozlijeđeni

Zabili su se u vanjsko stubište, odbili u zrak i aterirali na krov. Preživjeli su jurnjavu s oko 150 km/h u ponedjeljak na Branovečkoj cesti u zagrebačkoj Dubravi
Vidi originalni članak

Muškarac i djevojka sletjeli su u jarak, srušili dvije ograde, betonske stupove i polomili orah. Zabili su se u vanjsko stubište, odbili u zrak i aterirali na krov. Preživjeli su jurnjavu s oko 150 km/h u ponedjeljak oko 20 sati na Branovečkoj cesti u zagrebačkoj Dubravi.

- Kći i ja smo bili u kući kad je puklo kao bomba. Dok sam izišao, oni su se već izvukli iz auta - kaže umirovljenik kojega je pola sata prije kći zvala da sjednu u dvorište.

- Sad više nemamo taj stol. Tako može voziti samo luđak. To ima 550 ‘konja’ i stoji 110.000 eura. Briga njega. To mu je iz njegova rent-a-cara u Njemačkoj u kojem ima još 50 takvih auta - opisuje uznemireni umirovljenik vozača. 

Idi na 24sata

Komentari 146

  • mary3001 04.05.2014.

    I Bog budale čuva .....

  • mile62 02.05.2014.

    Sramotnih komentara jesmo li mi ljudi imamo li obitelj djecu,dušu ljudskosti da ovako komentiramo,gotovo nitko nezna momka i kako se to dogodilo a svakome se može to dogodit tko vozi..........žalosni neljudski komentari....Bogu hvala koji ih je sačuvao!

  • charly62 02.05.2014.

    draga redakcijo, ne brisi mi moje komentare i ne dijeli mi kazne zbog nekakvih povreda lijepog ponasanja. prvo procitajte sve komentare, pa ako su po vama zelje za srmcu i pogibijom od skoro svih komentatora ovdje u ovome postu normalni, a sigurno je da nisu normalni, jer nije normalno nekome zeljeti smrt, tek onda mi se javite da su moji komentari nepodobni i kaznjivi. ako drugi pisu da je netko budala, njega ne kaznjavate, ali mene. ako niste sposobni podnijeti komentare onda ih sve zatvorite da nitko ne moze komentarisati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare