To je to što me zanima!

Vozilo s kranom udarilo auto, vozač Renaulta je ozlijeđen

Sisak: Renault i teretno vozilo s kranom su se sudarili u subotu u Zagrebačkoj ulici. Vozač Renaulta je ozlijeđen. Policija još utvrđuje sve okolnosti sudara
Vidi originalni članak

Vozač Renaulta Megane sisačkih registracija ozlijeđen je u subotu oko 19 sati u Zagrebačkoj ulici u Sisku. Težina njegovih ozljeda se još ne zna. Na lijevi bok njegova automobila naletjelo teretno vozilo s kranom. Policija još utvrđuje okolnosti nesreće. No prema tragovima na kolniku, čini se da je vozač automobila izlazio s Inine benzinske crpke i skretao ulijevo prema središtu grada. Taj 'manevar' nije dopušten jer se siječe put nadolazećim vozilima  koja su se uputila prema izlazu iz grada. Najvjerojatnije, u trenutku kada se polukružno okretao ulijevo, na njega je naletjelo teretno vozilo.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • arcanius 28.02.2011.

    opet cobratrans :D

  • slim shady 27.02.2011.

    nema potrebe za osuđivanjem,prolazio sam tud i vidio sam nesreču,stravičan prizor..može se svakom desit,ne kažem da čovijek nije kriv,je,krive je al bitno je da je preživio...i opreza nikad dosta!

  • torcida-1950- 27.02.2011.

    Imala sam istu takvu situaciju,da ga ne bi udarila po sredini vrata isla sam ga zaobici i prešla u tuđi trak, lik se je nastavio polukružno okretati i udario u mene.Poslije svega tuzio me da sam ga pretjecala,Tuzio i policiju.Morala sam uzeti odvjetnika da se obranim od sileđije.Fala bogu da je pravda pobjedila.Odsad ne izlazim iz svoje trake pa što bude.

Komentiraj...
Vidi sve komentare