To je to što me zanima!

Vozio bicikl po autocesti: 'Joj, oprostite mi. Zabunio sam se'

Biciklist se vozio u smjeru Zagreba. Policajci su ga zaustavili na odmorištu Novi Marof. Policajci su ga u suradnji s radnicima HAC-a otpratili van autoceste...
Vidi originalni članak

Biciklist je u četvrtak vozio po autocesti A4 Goričan-Zagreb i to ne zaustavnom već voznom trakom. Predstavljao je veliku opasnost za promet. Na njega je upozorio HAK.

U policiji kažu da su dojavu dobili oko 9.25 sati. Biciklist se vozio u smjeru Zagreba. Policajci su ga zaustavili na odmorištu Novi Marof.

Riječ je o Ukrajincu (37) koji im je rekao da se zabunio. Policajci su ga u suradnji s radnicima HAC-a otpratili van autoceste. 

Ukrajinac će dobiti kaznu.  

Idi na 24sata

Komentari 59

  • UNPROFOR 10.08.2018.

    Poćivalište se zove Ljubešćica a ne Novi Marof . Novi Marof II se zove ben.pumpa na AC . Možda je kao saputnik skinuo bicikel sa auta , jer se je htio malo razgibati do ZG. Ja sam na Italijanskoj AC kod Verone iz pravca Garde na nju došao , da sam neznam kako . Odjednom sam bio na tri trake i povratak radi mraka više nije bio moguć . Opasnija bi bila vožnja natrag u krivom smjeru, nego napred do prvoga izlaza , a to je bio izlaz za stadion . Isto se mi je desilo na izlazu iz Padove , gdje je nakon pola sata lutanja i traženja obićne ceste , jedan Italijan sa biciklom došao po mene i sproveo me preko te silne petlje ! Sreo sam Turćina , koji mi je rekao , da ga je Hr policija za kaznu vratila na mjesto , gdje je nehotice ušao na AC oko ZG , jer nije znao kako drugćije da pređe ZG. Imao je kartu Europe , onda znate, kako se je mogao snaći i orientirati po njoj. Radi toga je i kasnio taj dan 3 sata na svom putu iz Anadolije u Njemaćku .

  • Roy Ban 09.08.2018.

    Ne bi se ovaj nikad više zabunio ako je zakona

  • sime x 09.08.2018.

    Ljudi moji dragi, gospodin je iz Ukrajne a nazalost tamo je to dozvoljeno. I ne samo to, u ukrajni je na auto putu dozvoljeno polukruzno okretanje na punktovima na kojim je maknuta ograda. I za kraj, u ukrajni je nazalost normalno i dozvoljeno da na autocesti vidite konjsku zapregu. Nazalost, ali tako je to u ukrajni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare