To je to što me zanima!

Vozio i pucao. Uhvatili su ga, u autu mu pronašli 'pumpericu'

Muškarac(29) s područja Mala Subotica noćas je u vožnji pucao iz oružja. Policija ga je zaustavila i uhitila. U automobilu su pronašli oružje i hrpu streljiva
Vidi originalni članak

U petak 45 minuta nakon ponoći policajci iz PU međimurske  su zaprimili dojavu da je muškarac u Piškorovcu u vožnji pucao iz oružja. Uočili su vozilo i zaustavili ga.

U automobilu je bio 29-godišnjak s područja općine Mala Subotica koji je sa sobom imao oružje. Uhićen je uz uporabu sredstava prisile.

Temeljem naredbe Prekršajnog odjela Općinskog suda provedena je pretraga osobnog automobila, kojom prilikom je u vozilu pronađeno i oduzeto oružje i streljivo, jedna puška s glatkim cijevima „pumperica“, kalibra 12 mm, 13 komada lovačkog streljiva (patrone) kalibra 12 mm, jedna prazna patrona kalibra 12 mm te jedan tromblonski nastavak za pušku nepoznate marke i modela.

NEMA OZLIJEĐENIH Incident u Splitu: Muškarac pucao u zrak iz vatrenog oružja

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je on dan ranije, u četvrtak, između 23,30 i 24 sata, na ulici u Piškorovcu, također ispalio više hitaca iz puške u zrak.

Protiv osumnjičenog podnijet je Optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Sićka 02.08.2021.

    Romao Junior da Silva?

  • maj 02.08.2021.

    Kad ce vec jednom pokupiti naoruzanje zasticenima i ugrozenima.

  • RobiZG1807 02.08.2021.

    Brazilac!

Komentiraj...
Vidi sve komentare