To je to što me zanima!

Automobil skliznuo s parkinga i umalo završio pod tramvajem

Clio se zaustavio prednjom stranom vozila na tračnicama razbijenog prednjeg branika i svjetala. Nije poznato da li je u trenutku nezgode vozač bio u automobilu
Vidi originalni članak

Automobil koji je blokirao prolaz tramvaju nije neobična pojava u Osijeku gdje se često događa da vozači koji su nesvjesni osječkog tramvaja parkiraju svoja vozila preblizu tračnicama. No, u nedjelju oko 10 sati osječki tramvaj zaustavilo je posve drugačije "parkirano" vozilo.

Crveni Clio našao se na tračnicama tako što je, najvjerojatnije, skliznuo s parkinga na obližnjoj uzvisini kod osječke remize. Vozač koji je vjerojatno zaboravio povući ručnu kočnicu nije računao sa tim da mu automobil može otići niz brdo i upravo se to dogodilo. 

Clio se zaustavio prednjom stranom vozila na tračnicama razbijenog prednjeg branika i svjetala. Nije poznato da li je u trenutku nezgode vozač bio u automobilu no, svakako ga je prizor iznenadio, kao i vučnu službu koja je došla maknuti automobil s tračnica. 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Underdog_Project 03.02.2019.

    Često viđam taj Renault clio po novinarskim člancima, pa čovjek zaglavio pod njim, pa nesreća sudar, pa podletio pod tramvaj... Ali još nisam vidio da ga je netko dignuto i o krenuo???

  • Dana89 03.02.2019.

    Ima parking,ali kod HEP-a,nije mi jasno kako je auto zavrsio tamo,s koje je strane taj uopce dospio tamo,jer su svuda okolo bankine,ajme!

  • marko.90 03.02.2019.

    Kako prođe tehnički?

Komentiraj...
Vidi sve komentare