To je to što me zanima!

Vozio Mercedes 170 km/h s auspuhom na dvije žice

Stariji vozač morao je primijetiti buku svog motora i auspuh koji je “cvilio” kolnikom na autocesti Zagreb-Slavonski Brod. No nije se obazirao
Vidi originalni članak

Auspuh je svezao dvjema žicama za branik. To je nevjerojatno. Pa ja sam u svom autu čuo kako to trešti, rekao nam je čitatelj Goran G. koji je je u srijedu oko 11 sati na autocesti Zagreb-Slavonski Brod snimio Mercedes belomanastirskih oznaka s auspuhom koji se vukao po kolniku.Vozač je stariji gospodin, a snjim se vozio još jedanmuškarac.
- Tko zna otkud su vozili i kud su krenuli. Pa da je to put od nekih par kilometara sporednom cestom, razumio bih da moraju žicom svezati auspuh da bi došli do mehaničara. Ali oni su se vozili po autocesti i to 170 kilometara na sat. Motor bruji, auspuh cvili, katastrofa - dodaje Goran koji se jedno vrijeme vozio pokraj Mercedesa, pa ga je pretekao. Vozač Mercedesa riskirao je 1000 kuna kazne za prekoračenje brzine 30 do 50 km na sat izvan naselja. Mogli su ga kazniti i za neispravnost vozila.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nk789 24.01.2016.

    U imotskom nitko nema tako prljavi mercedes.. to mora da je neki iz sl-a upitnog podrijetla..

  • johndoe 25.11.2009.

    dobro da nije otpao pa da netko naleti...@MATA21 -- presretac te nece zaustaviti do 150 km/h...a da znas izracunati postotak vidimo :)

  • MATA21 25.11.2009.

    a koliko si ti majstore fotografu vozio ako je on vozio 170km na autoputu...a jos si ga obisao..znas da je dozvoljeno samo 143km vozit sa 10% tolerancije??

Komentiraj...
Vidi sve komentare