To je to što me zanima!

Vozio neregistrirani auto s tuđim tablicama, odbio test na drogu i policiji dao lažne eure

Vozač je odbio test na droge, a prilikom uhićenja predao je policijskim službenicima novčanicu od 100 eura za koju se sumnja da je krivotvorena. Očekuje ga kaznena optužnica
Vidi originalni članak

Pulska policija je 26. prosinca u 23,45 sati na izlazu iz Fažane u smjeru Valbandona zaustavila automobil BMW kojim je upravljao 42-godišnjak. 

Nadzorom je utvrđeno da se na automobilu nalazi ne pripadajuća registarska oznaka, kao i da je automobilu isteklo važenje prometne dozvole, te nije osigurano. Osim toga vozač je odbio test na droge, a prilikom uhićenja predao je policijskim službenicima novčanicu od 100 eura za koju se sumnja da je krivotvorena.  

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti cestovnog prometa vozaču je uručen prekršajni nalog s novčanom kaznom u ukupnom iznosu od 17.000 kuna i 500 kuna troškova postupka te mu je naredbom o određivanju mjere opreza oduzeta vozačka dozvola na rok od osam dana. 

Zbog kaznenog djela krivotvorenje isprava protiv 42-godišnjaka podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • verna 28.12.2020.

    Grozno kako se ponašaju ovi tipovi i u Americi bi isto,ove šupljoglave treba za tvorit na duže, a policeman,to je priča za sebe...

  • bul1304 27.12.2020.

    Otkad policija prima eure??

  • yourghoust602 27.12.2020.

    hahahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare