To je to što me zanima!

Vozio pod zabranom u Malom Lošinju, ide u zatvor na 13 dana

Uz muškarca koji je završio u zatvoru jer je vozio pod zabranom, riječki su policajci ulovili mladića koji je više puta vozio bez vozačke. U Crikvenici je mladić pijan vozio auto koji nije osiguran
Vidi originalni članak

Policajci su u Malom Lošinju jučer popodne zaustavili muškarca (40) koji je Ford riječkih registracija vozio dok mu je na snazi bila zabrana upravljanja za B kategoriju. Priveli su ga i po završetku istrage prijavili općinskom sudu zbog prekršaja. Sudac mu je odmah odredio kaznu zatvora od 13 dana. 

Par sati kasnije 'pao' je još jedan recidivist. Oko 23.20 sati, u Rijeci su policajci zaustavili mladića (19) koji je vozio Alfu Romeo riječkih registracija, ali bez vozačke dozvole. Priveli su ga te utvrdili da je vozio prije stjecanja prava na upravljanje vozilima B kategorije te da su ga dosad više puta sankcionirali za taj prekršaj. Kaznili su ga prema odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U Crikvenici su pak u ranim jutarnjim satima zaustavili mladića (22) za volanom Audija zagrebačkih registracija, koji je vozio s 1,35 promila alkohola. Nije imao ni obvezno osiguranje pa su i njega prijavili. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • POTPEC 17.07.2020.

    On će odma u zatvor, a Horvatinčić za ubojstvo i još koliko mafijaša i lopova i dalje slobodno šetaju Hrvatskom. SRAMOTA OD DRŽAVE.....

  • Marun 17.07.2020.

    A di je Horvatinčić !?

Komentiraj...
Vidi sve komentare