To je to što me zanima!

Vraća se kiša: Umjesto sunca opet jaki pljuskovi i grmljavina

U nedjelju će biti vrlo promjenljivo i nestabilno s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Prvo na sjevernome Jadranu, zatim i u Gorskome kotaru i Lici, pa na cijelu zemlju
Vidi originalni članak

Sunčano i vruće vrijeme, koje su mnogi iskoristili za uživanje na plaži, već će u subotu zamijeniti kiša i oblaci, javlja Državni hidrometeorološki zavod.

Jače naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom očekuje se u rano poslijepodne mjestimice na sjevernome Jadranu, zatim i u Gorskome kotaru i Lici, a poslijepodne i navečer će se proširiti i na sjeverozapad Hrvatske. Izraženijih pljuskova bit će lokalno u Istri. Vjetar će biti slab, a na Jadranu do umjereno jugo i jugozapadnjak. Najviša temperatura zraka uglavnom će se kretati od 26 do 31°C, dok će u gorju biti malo niža.

U nedjelju će biti vrlo promjenljivo i nestabilno s čestom kišom, pljuskovima i grmljavinom, a izraženijih oborina bit će u gorskim predjelima i ponegdje na Jadranu. Vjetar će biti slab do umjeren sjeveroistočni i istočni, a na Jadranu jugo i istočnjak. Minimalna temperatura zraka kretat će se od 16 do 21, na Jadranu od 20 do 24, a maksimalna uglavnom od 23 do 28, u gorju malo niža.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • slavonija 27.07.2014.

    ma daj dosta je...s_ _ _ a mi sav paradajz !

  • pravoipravicaibezfaksa 26.07.2014.

    e, jbt, a od kud ova treća slika, točno tak bi se ja obukla u 7 mjesecu, jer inače nosim kaput i čizme obavezno do 1. lipnja svake god. i počinjem iznova negdje oko 10-tog rujna, ali ovo je čak i za mene čudno i previše.... baš me zanima gdje je to slikano ili bolje rečeno od kuda je to izvučeno... vratila nam se jesen, hahaha...

  • baky126 26.07.2014.

    napokon :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare