To je to što me zanima!

Vrane iskljucale Zagrepčanku sa bebom u centru Sarajeva

Žena je tijelom štitila svoju bebu u kolicima. Za to vrijeme vrane su ju kljucale i trgale kožu. Od ptica ju je obranio novinar. Zadobila je dvije ubodne rane na glavi
Vidi originalni članak

Kao u horor filmu razjarene vrane u srijedu su u napadale ljude u naselju Džidžikovac u Sarajevu. Najgore je prošla Zagrepčanka. Nju su pomahnitale ptice kljucale i trgale joj kožu dok je ona tijelo štitila svoju bebu u kolicima. Ženu je spasio novinar internetskog portala Sarajevo-x, koji se slučajno našao tamo. Bespomoćnoj žena bila je sva krvava, a krvi je bilo i po bebi. Okupljeni prolaznici brzo su pozvali taksi koji je Zagrepčanku i njezinu bebu prebacio na hitnu. Imala je dvije ubodne rane na glavi te su je nakon pregleda pustili kući. Napadnuta žena je nedavno iz Zagreba došla u Sarajevo.

Na Baščaršiji roj od 50.000 pčela

No nisu samo vrane uplašile ljude već i pčele. U utorak se roj pčela pojavio nasred Baščaršije. Uspaničeni građani u pomoć su pozvali vatrogasce. Srećom, vatrogasci su u svojim redovima imali Mustafu Ćutahiju koji je u slobodno vrijeme pčelar i znao se nositi sa rojem bijesnih pčela. Obukao je zaštitnu opremu, i nakon više sati uspio svladati roj od oko 50.000 pčela i staviti ih u košnicu koju je donio od kuće. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • mercedes 02.06.2011.

    Ovo ih je Mladic poslao !!!!!!!

  • ivokanader 02.06.2011.

    najvjerovatnije se nije kupala pa tice mislile da je crkla..

  • gladijator 02.06.2011.

    A di je bio Izet? Nanu mu naninu! evo jedna za heroja Mustafu! "Ko ima para vozi se u fići, a ko nema mora pješke ići, ko ima para kupa se u moru,a ko nema kući u lavoru, ko ima para ima curu slasnu, a ko nema debelu i masnu, aj Mustafa aj Mustafa aj Mustafa aj Mustafa!!!! ;o)

Komentiraj...
Vidi sve komentare