To je to što me zanima!

Vratila se na posao na koji nije dolazila, a plaćali ju

Vesna Majher opet radi u Autobusnom kolodvoru. Prije dva mjeseca su joj dali otkaz jer se ona nije pojavljivala na poslu, a imala je plaću od 7000 kn
Vidi originalni članak

Vesna Majher, zastupnica u Gradskoj skupštini, ponovno radi u podružnici Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Nju su prije dva mjeseca smijenili jer nije dolazila na posao, a primala je plaću od 7000 kuna. Doznajemo da ju je sud vratio na posao jer joj bivši šef Franjo Žulj nije dao zakonit otkaz. Cijela priča 'isplivala' je na površinu nakon što je Ivo Čović dobio zahtjev od Franje Žulja, voditelja podružnice Autobusni kolodvor, da se Vesna Majher postavi na mjesto njegove pomoćnice. Žulja su nakon cijele afere smijenili. 
- Danas joj je prvi dan na poslu. Uprava Zagrebačkog holdinga poduzela je sve raspoložive mjere da utvrde činjenično stanje i na zakonit način sankcionira posljedice nastale situacije - rekao je glasnogovornik Zagrebačkog holdinga Dušan Viro. Navodno će Holding tužiti Majher da vrati novac koji je dobivala.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • drug Tito_1 21.01.2010.

    šta je ovo? pa taj holding treba raspustit total!

  • osječan_1 21.01.2010.

    Vratio se stranac u svoju zemlji i priča \" Ljudi ovo što je u Croatiji nema nigdje, čovjek ne radi prima plaću, žena radi a ne prima plaću, a djeca im u mirovini \" .Ovo je moguće samo u hrvatskoj , da se plaća nerad.i to iz naših džepova. Jaka država . A tek koliko dobiva glavaš svaki mjesec od hrvatske valde, i od grada Osijeka. Vodovod redovno uplaćuje novce, Bubalo šalje svome gazdi lovu, a mora čovjek od nečega živjeti , a Šišljagić sve amenuje kao župan, i on je župan, vlast.

  • vilhelm 21.01.2010.

    To je dokaz da nismo pravna država.Taj tko jui je plačao treba isto dobiti momentalni otkaz i sud je korumpiran kada ju je vratio na posao aona nije dolazila na posao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare