To je to što me zanima!

Vratili na dopunu optužnicu protiv Vlade Rajića i policajaca

Ovoga puta Uskok mora bolje objasniti činjenično stanje u odnosu na četiri točke optužnice protiv nekolicine protiv Vlade Rajića, Marka Svaline te još 13 ljudi...
Vidi originalni članak

Optužno vijeće Županijskog suda u Zagrebu po treći put je vratilo Uskoku na dopunu optužnicu protiv Vlade Rajića, Marka Svaline te još 13 ljudi, među kojima je nekolicina policajca te djelatnika PNUSKOK-a, optuženih za odavanje informacija iz tajnih USKOK-ovih istraga. Ovoga puta Uskok mora bolje objasniti činjenično stanje u odnosu na četiri točke optužnice. 

Podsjećamo, prema optužnici Vlado Rajić, kum ubijenog Vinka Žuljevića Klice, tereti  se da je od 2010. do 2012. zajedno s Igorom Mlinarom osmislio način, kako da preko policajaca Vjekoslava Drnića i Marka Svaline dođe do informacija iz tajnih istraga te kako da se te informacije dalje za novac ili usluge proslijede zainteresiranim stranama. Među optuženima je i policijska inspektorica Selma Abadžić, koja je bila vjenčana kuma Enisi Karamarko, bivšoj supruzi šefa HDZ-a.

Policajci su, tvrdi Uskok, informacije i transkripte iz policijskih istraga osim za novac,  prodavali i  za građevinski materijal, plastične operacije te za obećanja o napredovanju u službi.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • yocko 16.07.2015.

    Selma?odakle je ta ?

  • itismeon24 16.07.2015.

    Ha,ha ništa novo! Ministar Miljnjić je promjenio svoj resor postao je minstar za uhljbljivnje istomišljnika,njegovi uredi su na svkom uglu ulice,,samo pzite i čuvaj te se STD!

  • gogo3 16.07.2015.

    Procesuralna greška,puštaj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare