To je to što me zanima!

Vratio se Agrokoru: Rohatinski postao savjetnik Ivice Todorića

Iako je bivši guverner HNB-a dobio više ponuda za posao među kojima i onu američke banke Goldman Sachs, Rohatinski se ipak odlučio vratiti u Agrokor
Vidi originalni članak

Bivši guverner HNB-a Željko Rohatinski prihvatio je ponudu Agrokora i od 7. kolovoza 2012. postao savjetnik Ivice Todorića, piše Poslovni.hr

Rohatinski je nakon što mu je u srpnju istekao mandat u HNB-u dobio više ponuda za posao među kojima i ponudu američke banke Goldman  Sachs koja ga je htjela zaposliti kao člana savjetodavnog odbora za poslove u južnoj i središnjoj Europi. Rohatinski je već i prije najavljivao kako će vjerojatno prevagnuti Agrokor, kompanija iz koje je otišao prije 12 godina. 

Bivši guverner je bio zainteresiran i za treći mandat u HNB-u, no premijer Milanović ipak je na tu funkciju postavio zamjenika Rohatinskog  Borisa Vujčića. 

Idi na 24sata

Komentari 90

  • ivič 07.09.2012.

    gospodin hitno treba napraviti reda u Piku Vrbovec jer tamo ljudi na traki rade ko stoka a kad dođe komisija onda smanje liniju,radnik ima 3500kn a njegov vođa 12 tisuča di je tu pravica?Zaštitar jedan ima koficijent 1,86 a drugi 1.48 kakva je to politika!

  • user_21162 03.09.2012.

    Postao ili ostao?

  • Kako vjetar puše 01.09.2012.

    Ja ga vidio u Konzumu. Savjetuje tetu na mesoreznici kako rezati parizer s povrćem,

Komentiraj...
Vidi sve komentare