To je to što me zanima!

Vratio se Ivo: Damire evo me! A gdje je paštašuta?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bivši premijer Ivo Sanader je izgubio nekoliko kilograma i ima preplanuli ten. Nije želio davati izjave. Sjeo je u taksi sa suprugom i odvezao se
Vidi originalni članak

Vijest o povratku bivšeg premijera Ive Sanadera brzo se pročula, no premijerka Jadranka Kosor za to je čula tek od novinara.
- Nisam znala da se vratio. Lijepo je biti doma. Najljepše je doma i u Hrvatskoj. Hrvatska je najljepša - poetično je odgovorila Kosor. Politički analitičar Davor Gjenero smatra kako je Sanaderov povratak i više nego očekivan:
- Cijela priča oko Amerike bila je navučena. Sanaderu ništa drugo nije preostalo nego da se vrati. Ljudi koji su umiješani u afere osjećali su se izdanima jer su s njim sve radili, a kad je to došlo na vidjelo, otišao je i pustio ih da se sami bore. Sad će pokušati socijalizirati krivicu, odnosno inkriminirati vodstvo HDZ-a, poput Damira Polančeca. Svojim povratkom dojučerašnjim kolegama poslao je poruku kako nisu izdani i da ne komuniciraju s istražnim organima. HDZ-ov koalicijski partner Josip Friščić (HSS) vjeruje kako će biti zanimljivo čuti što će Ivo Sanader reći: - Njegovo ime često je spominjano u raznim aferama, no nije rečeno da se vodi istraga. Bit će interesantno čuti što će reći na kontradiktorne izjave vezane uz Inu. Mogao bi raščistiti sve te stvari. Ne znam koga bi se trebalo zvati da raščisti političku situaciju ako ne njega. SDP-ovce je razveselio povratkom.
- Lijepo što je došao. No već je iz Amerike poručio da nisu samo on i Mladen Barišić znali za financije u HDZ-u, tako da vjerojatno ništa drukčije neće ni sad govoriti - rekao je Nenad Stazić.

'GLUMI DA JE NONŠALANTAN, NO NAPET JE'
Stručnjak za PR Krešimir Macan kaže da je najveći udarac za Sanaderovu taštinu to što je kući došao taksijem poput običnog građanina. Dodaje kako više ne može sakriti da nije siguran u sebe.

SKRIVA POGLED ISPOD OBRVA
Prisiljeni smiješak zbog škljocanja fotoaparata nije uspio prikriti zabrinuto lice. Iako sunce nije bilo jako, stavio je sunčane naočale.

BIO U PLAVOM LAGANOM SAKOU
Iako “zgužvan” od puta, sako je otkrio da je izgubio koji kilogram. Trudio se držati dostojanstveno, ali zabrinuto lice teško je skrivao.

NIJE OČEKIVAO PALJBU 'FLEŠEVA'
Odjenuo je preširoke i poduže traperice ne očekujući  doček nepozvanih fotoreportera. Teško ga se prije moglo vidjeti ležerno odjevenog.

KAKVE LI TAJNE KRIVE TORBA?
Čvrsto je držao torbu kao da u njoj skriva memoare iz Vlade ili spise koji će mu koristiti u svjedočenju pred Povjerenstvom za Inu.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • zvone666 03.10.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • stec 03.10.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • zvone666 03.10.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare