To je to što me zanima!

Vratio se: Ponovno Bandićeve fotografije na Facebook profilu

Stranice inače održava gradska služba za odnose s javnošću. Jedan suradnik kaže da Bandić sigurno nije naložio promjene fotografija. Ni sada, a niti ranije
Vidi originalni članak

Milan Bandić opet se vratio na Facebook. Podsjetimo, početkom prosinca njegove fotografije su na profilu koji nosi ime Milana Bandića, bile zamijenjene fotografijama njegove zamjenice Sandre Švaljek. Sada su opet na profilu vraćene Bandićeve fotografije, a Švaljek je potpuno izbačena, odnosno nema je više na glavnim fotografijama profila.   

Stranice inače održava gradska služba za odnose s javnošću. Jedan njegov suradnik kaže da sigurno nije on naložio promjene fotografija niti sada niti ranije.

- Čini se da su se oni malo pogubili. Mislili su da ga duže neće biti. On sigurno ne zna kako funkcionira društvena mreža - kaže taj suradnik.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • ses12 19.12.2014.

    juhuuuuuu :)))))

  • jozabroz 18.12.2014.

    svaka mu cast.. no tesko ce se othrvat novim napadima partijsko udbaske masine,,sad oni moraju sto prije izmislit nesto novo jer su im one sve optuzbe pale u vodu,,ili da pojasnim, da osude bandica za nesto od navedenih djela,morali bi pozatvarat pola svojih gradonacelnika,,to za pocetak,,a to partiji sad netreba pa ce izmislit sto novih prica,..pa vidi se za sta se sve "hvataju" ko za slamku spasa,,dok ne procesuiraju nikog,da ponovim, nikog od partijskih drugova ali i drugarica,,jer je davno odluceno da se npr na slucaju drugarice mercel nemoze nista radit dok se ne zavrse predsjednicki izbori,mislim da netreba puno objasnjavat zasto,,))))) jer izmedu ostalog,to sudenje bi jako moglo nastetit kampanji druga ive a i rezultatima izbora,,da ne pricam da neko laze oko onih 50 miliona za ljekarne il sta vec..)))

  • SAINT 18.12.2014.

    Najvažnije je da se obračunavaju stara i mlada struja SDPa , tako da štete nema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare