To je to što me zanima!

Vrbosko: Potpuno je izgorjela kuća, vlasnik se uspio spasiti

U noći na ponedjeljak buknuo je požar na obiteljskoj kući na području Moravica kod Vrbovskog. U požaru na sreću nije nitko ozlijeđen, no kuća je u potpunosti izgorjela...
Vidi originalni članak

U kući stanuje stariji muškarac i on se na vrijeme spasio iz goruće kuće. Dojavu o požaru kuće vatrogasci Vatrogasne zajednice grada Vrbovskog primili su oko 2 sata od Centra 112. Na intervenciju je izišlo devet vatrogasaca s tri vatrogasna vozila. Na terenu su zatekli kuću u razbuktaloj fazi požara. Borba s buktinjom trajala je do jutarnjih sati.

- Do našeg dolaska požar je bio u razbuktaloj fazi. Kompletno krovište je bilo u plamenu. Požar smo gasili vanjskom navalom sa pet mlazova, a u gašenju su nam se naknadno priključili i kolege iz DVD Moravice s jednim vozilom i pet vatrogasaca. Radi se o starijoj kući s drvenim prezidima i podovima, nije bilo nikakve šanse da se objekt spasi i on je u potpunosti izgorio. Požar smo lokalizirali oko 9,30 sati, a na terenu je ostala još jedna ekipa koja dogašuje požarište jer ima dosta žara, rekao je Dalibor Mareković, zapovjednik VZG Vrbovsko.

U PU primorsko goranskoj su nam potvrdili da u požaru nije nitko ozlijeđen, a kada se steknu uvijeti na mjestu događaja će se provest očevid koji će se utvrđivati uzrok požara.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • gdejepecat 06.04.2020.

    A jadan djed!

  • ivan lantran 06.04.2020.

    Ne do Bog nikome takvo nesto....ali na kraju vazno je da nitko nije nastrado.

Komentiraj...
Vidi sve komentare