To je to što me zanima!

Vrbovec: Pucao u divlju svinju pa ubio samog sebe

U mjestu Bolč nedaleko od Vrbovca u subotu oko 19.15 sati lovac na divlje svinje slučajno je opalio iz puške i sam sebe upucao. Ubrzo je preminuo...
Vidi originalni članak

U mjestu Bolč nedaleko od Vrbovca u subotu oko 19.15 sati lovac na divlje svinje Zvonimir K. (56) slučajno je opalio iz puške i upucao se. Preminuo je od posljedica ranjavanja. U lovu je bio s prijateljem, a lovili su u lovištu AS-lovni turizam. Zvonimir je svoju pušku Crvena zastava kalibra 300 Winchester Magnum napunio s tri metka. Vidio je svinju i ispalio dva metka u nju. Ranjena životinja je pobjegla, a Zvonimir je potrčao za njom. Sustigao ju je i htio ju je udariti kundakom kako bi ju ubio. Udario ju je, ali je puška opalila i pogodila Zvonimira u prsa i ubila ga.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zmijurina 26.10.2008.

    Kako je divno slusati komentare idiota!!!! Tuzno je svakako ali je iskljuciva krivica lovca. Lovci nisu ubojice, a ti Snow White si ocito izgubljen u prostoru i vremenu. Lovaca je od kad postoji svijeta i tako treba da bude jer oni daju divljaci mnogo vise od olova. Ti ne dajes nista ni zivotinjama ,a jos manje ljudima s tako bolesnim komentarima. Nadam se da ne jedes meso i pretvaras se da si ovca:-)))

  • Snow White 26.10.2008.

    super.. i nek se je... jedan ubojica manje...

  • user_21090 25.10.2008.

    tužno.............ja bi ipak zabranila lov na životinje

Komentiraj...
Vidi sve komentare