To je to što me zanima!

Vrbovec: Vozaču pozlilo pa se zabio ravno u kamion?

Iz još neutvrđenih razloga, vozač Renaulta izgubio je kontrolu nad vozilom i prešao u suprotan trak. Zabio se u kamion koji ga je potpuno smrskao
Vidi originalni članak

R. R. (60), vozač Renaulta 4, poginuo je u ponedjeljak oko 11 sati nakon sudara s kamionom kraj mjesta Cugovec u blizini Vrbovca. Iz još neutvrđenih razloga, muškarac je izgubio kontrolu nad automobilom. Prešao je u suprotni trak i frontalno se sudario s nadolazećim kamionom. Kamiondžija je pokušao kočiti, no sudar je bio neizbježan. Kamion je gurao automobil nekoliko metara i potpuno ga smrskao.
- Nije vozio brzo. Pred njim nije bilo nikog. Iznenada je skrenuo i 'zalijepio’ se za kamion. Tko zna, možda mu je pozlilo - rekao je I. T., svjedok stravičnog sudara. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • entoni 04.02.2008.

    Tužno zbog sudara, no četvorke izgleda izumiru, ja taj auto nisam nikad razumjela, ni vozila.Lijevo-desno možda bude nastavak slika je brrrr.....

  • Gnome 04.02.2008.

    iz još neutvrđenih razloga, vozač Renaulta izgubio je kontrolu nad vozilom i prešao u suprotan trak. Zabio se u kamion koji ga je potpuno smrskao? Evo sam i to naučio na 24sata što je lijevo a što desno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare